איך עושים שכאשר אני לוחץ על פקד command אז אני יקבל צירוף של לחצנים ב-windows לדוגמא את צירוף הלחצנים ctrl+x המבצע cut בפשטות כאשר אני ילחץ על הפקד ,זה יהיה כאילו שלחצתי על ctrl+x
פשוט תשתמש ב Sendkeys Statement זו פונקציה ששולחת מקשים לתוכנה שלך או אחרת ואפשר לשלוח בה גם צירופים בגלל שאני נחמד ויושב עם קובץ העזרה פתוח ועונה על השאלות פה אני אפילו אפרט לך התחביר הולך ככה SendKeys string [, wait] i עכשיו, string שווה למקשים שאתה רוצה לשלוח לדוגמא אם תרצה לשלוח אבG פשוט תשים ``אבG`` במקום ה String (עם הגרשיים) אותיות קטנות וגדולות באנגלית כן משנות וזה קובע אם האות תהיה גדולה או קטנה יש כמה סימנים שאתה חייב לשים בסוגריים מסולסלים {} למשל + ^ % ~ ( ) [ ] כדי שהתוכנה תשלח אותם כמו שהם אם אתה רוצה שהתוכנה תשלח { תשים גם אותו בסוגריים ככה: {{} ו {}} יש כמה סימנים מיוחדים שמסמלים כל מיני דברים למשל: בלי סוגריים מסולסלים: ------------------------- ~ =אנטר בתוך סוגריים מסולסלים: (למשל {ENTER}) ---------------------------- מומלץ עכשיו ללחוץ על SHIFT+CTRL בצד שמאל כדי להבין משהו BACKSPACE {BACKSPACE}, {BS}, or {BKSP} BREAK {BREAK} CAPS LOCK {CAPSLOCK} DEL or DELETE {DELETE} or {DEL} DOWN ARROW {DOWN} END {END} ENTER {ENTER} ESC {ESC} HELP {HELP} HOME {HOME} INS or INSERT {INSERT} or {INS} LEFT ARROW {LEFT} NUM LOCK {NUMLOCK} PAGE DOWN {PGDN} PAGE UP {PGUP} PRINT SCREEN {PRTSC} RIGHT ARROW {RIGHT} SCROLL LOCK {SCROLLLOCK} TAB {TAB} UP ARROW {UP} F1 {F1} F2 {F2} F3 {F3} F4 {F4} F5 {F5} F6 {F6} F7 {F7} F8 {F8} F9 {F9} F10 {F10} F11 {F11} F12 {F12} F13 {F13} F14 {F14} F15 {F15} F16 {F16} תלחצו עכשיו על CTRL+SHIFT בצד ימין כדי לחזור למצב נורמלי ובהמשך לשאלתך איך מוסיפים SHIFT או CTRL או ALT פשוט! כדי להוסיף SHIFT CTRL או ALT שיילחצן ביחד עם מקש פשוט תוסיפו את הסימנים שלהם לפניו SHIFT + CTRL ^ ALT % לדוגמא הצירוף ``X^`` יתן לך CTRL+X כמו שרצית אם תרצה לשים שני מקשים שיילחצו ביחד שים אותם בסוגריים רגילים דוגמא 1 הצירוף (CE) ילחץ על C ו E ביחד דוגמא 2 הצירוף (CE)+ ילחץ על SHIFT C ו E ביחד הצירוף CE+ פשוט יעשה SHIFT+C ואחרי זה E כדי לשים תו כמה פעמים רשום {מספר תו} לדוגמא {A 43} יתן לך 43 פעמים A זה הכל... קצת ארוך אבל אני שמח לעזור
שצריך לצאתת משהו כזה: SendKeys string [^X, wait] i או SendKeys string [(^X), wait] i או SendKeys string [(``^X``), wait] i או SendKeys (``^X``) [, wait] i אף אחד מהם לא פועל לי...בבקשה פשוט תרשום את השורה לגזור... בברכה Mr. help