שאלה קשה

• פותח הנושא maec
  • פורסם בתאריך

maec

New member
שאלה קשה

יש לי שתי אפשרויות לרכישת דירה: האחת, דירת 4 חדרים ברחובות, ללא משכנתא, באיזור חדש צעיר ומתפתח. הבית בן 4 שנים ועדיין אין לו טאבו. השנייה - דירת 5 חדרים ברחובות במיקום מעולה, של חברת אזורים, עליה אצטרך לקחת משכנתא. הבית בן שנתיים וגם לו אין עדיין טאבו. הבית צופה לפארק, באחד האזורים היפים של רחובת. השאלה - מהם השיקולים שעליי להפעיל: האם אזורים נחשבת חברה טובה, לכן ערך הנכס ישמר גם אם אצטרך למכור אותו, ולכן כדאי לי לקחת משכנתא, כי אמכור גם במחיר גבוה. האם ישנם שיקולים נוספים (אני יכולה לעמוד בגובה המשכנתא) תודה

שיקולים ...

לדעתי השיקול שציינת אינו רלבנטי ואין בשמה של אזורים בכדי להבטיח ולשמור את ערך הנכס. השיקולים שצריכים להנחות אותך הם, בין השאר: - איזו דירה את צריכה, 4 או 5 חדרים. - איזה מיקום טוב יותר ומתאים לך יותר. - ההפרש במחיר וגובה המשכנתא הנדרשת. - גובה הריבית על המשכנתא. - זכרי שמשכנתא זה להרבה שנים - היום את עומדת בהחזר ... ומחר מי יודע?

shir 26 26

New member
ל MAEC שאלה.....

אילו אזורים נחשבים ברחובות לטובים? הכוונה לשמות של שכונות ואיזורים בגדול.. תודה

maec

New member
יש כמה

הצפון, ליד המכון נחשב איזור מצוין וישנם שני אזורים חדשים: שכונת היובל (צמוד לקרית ההגנה) ורחובות החדשה. כמו כן נחשבים מצוינים גם אזורי רחובות. בטח יש עוד כמה אזורים, אבל אלה העיקריים

למעלה