תשובה פשוטה
G2.
אם אתה רגיל לאייפון, לקנות מכשיר נחות יהיה בדר רגרסיה שתגרור באסה.
HTC - אמנם בנויים סולידית, אבל חוץ מהממשק שלהם שבזמנו זכה לשבחים, מדובר על טלפונים שנוטים להתקלקל. תוסיף לזה שירות חרא של היבואנים (וגם של נציגות היצרן באירופה) וקיבלת מותג שלא כדאי להתקרב אליו.
NEXUS - קשה לי מאוד כבר להמליץ למישהו על ממשק הפעלה 'נקי' של גוגל, כי גוגל מכתיבה לך המון כללים והגבלות שאתה חייב לשחק לפיהם ובגדול, אם אתה לא עושה שימוש קבוע במוצרי גוגל ולא מכרת את נשמתך ואת המידע האישי שלך בצורה טוטאלית - הממשק הזה מאכזב. תוסיף את העובדה שאתה חייב להוריד אפליקציות צד ג' לכל דבר בערך, ולרוב, אפליקציות אלו לא עושות את העבודה בצורה מספקת, וקיבלת מכשיר מהיר, מעודכן, אבל לא הכי נוח לשימוש, אלא אם אתה מאלה שיכולים להתפשר וליישר קו עם הגחמות של גוגל.
G2 - ה-מכשיר בעיני היום. החל ממסך ה-IPS המשובח (שאני אישית מעדיף הרבה יותר ממסכי AMOLED, בניגוד להרבה מבקרים שונים ברשת), דרך הממשק משתמש שבנוי בצורה גאונית ומאפשר לך לקסטם כל דבר בערך, דרך סוללה עוצמתית וכלה במצלמה מעולה. קיצר, אם אתה שואל אותי, ועוברים לי המון מכשירים בין הידיים, הייתי ממליץ על ה-G2 ויתרה מכך, הייתי מזמין את הגרסה הקוריאנית שלו, שאמנם מגיעה עם סוללה בנפח מעט נמוך יותר, אך הסוללה גם ניתנת לשליפה וגם יש חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון.
עוד אופציה מעניינת שתצא בימים הקרובים היא XIAOMI MI3, שאמנם מדובר על טלפון מתקדם ובעל נתונים טכניים מרשימים, אך של יצרן סיני והם עדין לא הרוויחו את האמון שלי,
ולא משנה עד כמה יפה האריזה או כמה הם נחשבים גדולים בסין.