שאלה קשה

עמוס865

New member
שאלה קשה

שלום

כאיש אייפון ותיק עם מכשיר 4 ואח"כ מכשיר 5 (תקופה ארוכה ומכובדת) אני שוקל בימים אלה להחליף לאנדרואיד.
שאלתי היא לאן ללכת ומה לרכוש (ללא התחשבות כרגע בתקציב אבל...). אני חושב על המכשירים הבאים:
HTC ONE
G2
NEXUS 5 (לכשיצא - הבנתי שבימים הקרובים).

אודה להתייחסותכם המקצועית בנושא ובמיוחד לבחירה שלי.

תודה.

שאלה דווקא די קלה

אם האייפון נותן לך שירות טוב ועונה על הצרכים שלך , למה להחליף ? אם יש לך צרכים או דרישות שהאייפון לא יכול לתת תשובה - כדאי לפרט כאן כדי שנוכל להתייחס .
אם אתה בקטע של התנסות עם האנדרואיד - אני חושב שהייתי מתחיל עם מכשיר זול יותר כגון נקסוס 4 או אפילו גלקסי נקסוס . אז גם במקרה וההתנסות לא תהיה חיובית זה פחות יכאב בכיס .

BobboVilla

New member
לדעתי התנסות עדיף עם מכשיר זול יותר

איזה סיני במחיר זול, או מכשיר ישן ביד 2.

עמוס865

New member
אפשר לקבל המלצה למכשיר טוב !! ביד 2 ?

מכשיר שייתן לי "פוש" ללכת לכיוון של מסך גדול יותר וכמובן מכשיר איכותי כמו האייפון 5 (לא ניראה שיש אבל...).

תודה

AD HOC

New member
אבל הוא רוצה מכשיר טוב ואיכותי כמו האייפון 5

<מילותיו שלו>
שום אנדרואיד סיני או זול לא יתן לו חוויית משתמש חלקה וטובה כמו שהוא מחפש (אני מחכה שהנקסוס4 ירד ל-800 ש"ח ואז אשדרג את הגלקסי ג'יו של הטף המתלונן).

BobboVilla

New member
נכון, צודקת - לא שמתי לב

במקרה הזה "אין ברירה" אלא לקחת גלקסי נקסוס או נקסוס 4, ומקסימום אפשר לנסות לחסוך קצת על ידי קנייה ביד 2.

flower68

New member
איזה סיני במחיר זול כדאי לקנות?

שיהיה אפשרות לשים עברית גם בבקשה.

HelloweeN

New member
תשובה פשוטה

G2.
אם אתה רגיל לאייפון, לקנות מכשיר נחות יהיה בדר רגרסיה שתגרור באסה.
HTC - אמנם בנויים סולידית, אבל חוץ מהממשק שלהם שבזמנו זכה לשבחים, מדובר על טלפונים שנוטים להתקלקל. תוסיף לזה שירות חרא של היבואנים (וגם של נציגות היצרן באירופה) וקיבלת מותג שלא כדאי להתקרב אליו.
NEXUS - קשה לי מאוד כבר להמליץ למישהו על ממשק הפעלה 'נקי' של גוגל, כי גוגל מכתיבה לך המון כללים והגבלות שאתה חייב לשחק לפיהם ובגדול, אם אתה לא עושה שימוש קבוע במוצרי גוגל ולא מכרת את נשמתך ואת המידע האישי שלך בצורה טוטאלית - הממשק הזה מאכזב. תוסיף את העובדה שאתה חייב להוריד אפליקציות צד ג' לכל דבר בערך, ולרוב, אפליקציות אלו לא עושות את העבודה בצורה מספקת, וקיבלת מכשיר מהיר, מעודכן, אבל לא הכי נוח לשימוש, אלא אם אתה מאלה שיכולים להתפשר וליישר קו עם הגחמות של גוגל.

G2 - ה-מכשיר בעיני היום. החל ממסך ה-IPS המשובח (שאני אישית מעדיף הרבה יותר ממסכי AMOLED, בניגוד להרבה מבקרים שונים ברשת), דרך הממשק משתמש שבנוי בצורה גאונית ומאפשר לך לקסטם כל דבר בערך, דרך סוללה עוצמתית וכלה במצלמה מעולה. קיצר, אם אתה שואל אותי, ועוברים לי המון מכשירים בין הידיים, הייתי ממליץ על ה-G2 ויתרה מכך, הייתי מזמין את הגרסה הקוריאנית שלו, שאמנם מגיעה עם סוללה בנפח מעט נמוך יותר, אך הסוללה גם ניתנת לשליפה וגם יש חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון.

עוד אופציה מעניינת שתצא בימים הקרובים היא XIAOMI MI3, שאמנם מדובר על טלפון מתקדם ובעל נתונים טכניים מרשימים, אך של יצרן סיני והם עדין לא הרוויחו את האמון שלי,
ולא משנה עד כמה יפה האריזה או כמה הם נחשבים גדולים בסין.

yuvalg72

New member
השיאומי הוא מכשיר מעולה.

למעלה