שאלה קשה

שאלה קשה../images/Emo26.gif

טוב.. נכון שכולנו אוהבים הכל וכו´ אבל יש איזה שיר שאתם לא מבינים למה הוא נכנס לדיסק? יש איזה שיר שכשהוא מתחיל להתנגן אתם מעבירים אותו..לא בהכרח מתוך שינאה אלא..אממ חוסר חיבה אליו.. יש איזה שיר? שאתם לא מבינים מה הוא עושה כאן? הוא מעצבן אתכם? לא מעצבן, אבל שווה ויתור? ואם אין אז כתבו "אין":):)

Rוית

New member
אמממ... ../images/Emo4.gif

אכן שאלה קשה.... למען האמת, אני לא יכולה להגיד שיש שיר שאני שונאת, או חס וחלילה שווה ויתור (נו באמת, זו אלאניס
) ואני גם לא מעבירה אף שיר שאני שומעת, אם כבר, אז אני לא שרה עם השיר, והוא מה שנקרא-מתנגן ברקע... אחרי חיפוש מעמיק העלתי את One,Sympathetic Character,אממ, וזהו למעשה... אני בטוחה שיש אחרים שאלו הם השירים הכי אהובים עליהם, אבל זו דעתי...

Idan91

New member
יש כמה שאני לא מתה עליהם....

Your House UR זהו, נראה לי...

j u n k

New member
אממ..

דבר ראשון להגנת השירים שנכתבו הנ"ל ONE ו YOUR HOUSE שירים מדהימים לטעמי!!! וב YOUR CONGRATLIOTATIONS היא מראה איכויות שעדיין לא ראינו אצל אלאניס הקודמת...למרות שאני שעם השיר הזה פחות התחברתי. אממ לי דווקא יש בעייה עם הגירסהת סטודיו של A MAN למרות שהגירסה החיה שלו מדהימה, וגם עם FRONY ROW קשה למצוא מן המשותף

כמה שזה יראה מוזר....

אין לי שום שיר שאלאניס הכניסה לדיסק ולא אהבתי.....אבל יש כמה שאני לא ממש אוהב אבל הם לא משום דיסק,לדוגמה:WEEKENDS

Rוית

New member
אממ...

דווקא את THE WEEKENDS SONG אני אוהבת, וגם את YOUR HOUSE, וFRONT ROW גם טוב.. אוי, נו זה הרי ברור שלכל אחד יהיה דעות שונות...
זה כל היופי...

למעלה