שאלה , קשה , מותר?

michaly44

New member
שאלה , קשה , מותר?

כמה זוגות ניפרדו כיוון הילדים קבעו את הקצב? כלומר: מצאתם את בן הזוג..בניכם הכל נהדר..אבל היתה התנגדות חריפה של הילדים. זה לא הסתדר איתם. כמה מכם בעצם וויתרו על הזוגיות הזו, עקב אי הסתגלות של הילדים?

לי עדיין מוקדם לענות על זה

אבל מאמינה שאם בעתיד תהיה לי זוגיות ולא תהיה תקשורת בין הבנות למיועד
הוא יפסל על הסף

כן שמעתי על מצבים כאלה

אבל כל השמועות היו על ילדים בגיל ההתבגרות כנראה שם כבר ה"טונים" אחרים ויש דעות אחרות ממקומות אחרים, לא יכולה להשיב על שאלה כזאת כי אם אוכל לתאר מצב כזה עם בניי זה יכל להיות מאוד מסובך בגלל הגיל שלהם.

אין ספק כי לילדים

יש משקל חשוב וברור שאם לא תהיה הרמוניה בין בן הזוג לילדים פשוט זה לא יהיה!!! קל לי לומר זאת כיוון שילדי מאוד מפרגנים לי והיו רוצים לראות אותי "מסודרת" אבל ידוע לי על ילדים שאינם מפרגנים ,וזו כבר לדעתי בעיה במסרים ובחינוך...

michaly44

New member
ומה עם בן הזוג לא

מסתדר איתם, או הילדים שלו לא מסתדרים אם הילדים שלה? יש פירוק חבילה? אולי זו שאלה לפורום משפחה מורכבת..מעניין איך הם מסתדרים עם כל הנפשות הפועלות...

כתומה *

New member
תרשי לי להגיב לך...

ושלום לכולם
כמובן "כל מקרה לגופו", אבל הגישה שלי אומרת: לא חייבים לאהוב, חייבים לכבד. וללמוד להסתדר. ההחלטה על הפירוק היא החלטה מאוד משמעותית ואני לא חושבת שלילדים יש זכות לקבוע לנו. אין ספק שצריך להתחשב ברגשות של כולם. ולנסות למזער חיכוכים כמה שאפשר. וזה מה זה קשה
הבת שלי לא ממש מסתדרת עם החברה של אבא שלה ולא עם הבת שלה. לפעמים הכל שקט ולפעמים כל חזרה משם זה עצבים וכעסים. היא גם לא מתה על הילדים של הבן זוג שלי. והמסר שאני מעבירה "את לא חייבת לאהוב אותם, אבל צריך לנסות להסתדר". אז לפעמים התחושה היא של ריקוד על חבל דק. אבל שווה כל רגע

ophra

New member
לי אישית זה לא קרה

אבל לחברה טובה - כן היא פגשה גבר שסופסוף "עשה לה את זה" (אחרי תקופה ארוכה שאף אחד לא הצליח בכלל להתקרב) היא היתה מאוהבת
הגיע שלב ההכרות עם הילדים (לה ילד בן 7, לו 3 ילדים, 5-11) מההתחלה היה קצר בינו לבין הילד שלה זה התחיל בתלונות של הילד שמעליבים אותו בהתחלה האמא ניסתה להסביר לו שזה לא נכון והרגיעה את עצמה שהילד פשוט לחוץ שלאמא יש חבר (מה שהיה טבעי והגיוני, כי זה היה הגבר הראשון שהילד פגש מאז הפרידה בין הוריו) אחר כך התחילו הערות של הגבר על הילד ואליו ישירות הוא לא הפסיק לבקר את ההתנהגות שלו ואת הדרך שאמא שלו מגדלת אותו בסופו של דבר זה הגיע לרמה שהוא אמר לה (החבר): "אני התאהבתי בך. לא בילד שלך" קשה לתאר את הקושי והכאב שנגרמו לה מצד אחד - סופסוף גבר שהצליח באמת לגעת בה מצד שני - כאילו שהיא נדרשת לבחור... לקח עוד קצת זמן היא ניסתה "להפריד כוחות" לזמן מסוים (לא להפגיש בין הילד לחבר) זה כמובן לא עבד.... זה נגמר עם הרבה כאב לב מצידה
גבר שדורש מאשה לבחור בינו לבין ילדיה (גם אם זה נעשה בצורה עקיפה ומתוחכמת) הוא פשוט אדיוט!!! עפ
(שלא סימפטה את החבר ההוא של חברה שלה עוד מההתחלה....
)

כתומה *

New member
גבר שדורש לבחור בינו לבין הילדים

לא מצליח להתסדר עם החבילה <ותסלחו לי על הניסוח> אני- זאת לא רק אני, זאת חבילה. והוא - זה לא רק הוא, זאת חבילה. זה לא רק ילדים, זה יכולה להיות אישתו לשעבר, חברה לשעבר, אימא, אחותו וכו'. ואני מאמינה <בהתקף של אופטימיות בלתי נפסקת> שאם רוצים לבנות חיים משותפים, אז לומדים למצוא דרך האמצע.

למעלה