שאלה קשה מאוד...

אלדד26

New member
נו, מה יהיה הסוף?

אני כן הבנתי, ואני אמרתי *בדיוק* את מה שאתה אומר - שאם המשתמש רוצה 40 בתים, אז יוקצו 44 (או 42) בתים. הנה ציטוט של מה שאני אמרתי: "אם המשתמש ביקש (malloc(40, אז הוא מתכוון ל - 40. הוא לא רוצה 38, אלא 40. בפועל יוקצו (אולי, תלוי במימוש של malloc) עוד בתים כדי לשמור את גודל הבלוק" זו הייתה התגובה שלי לטעות של dudil, שאמר: "וכן, התשובה היא לרשום את מספר הבתים לשחרור על שני הבתים הראשונים של המקום בזיכרוןת כלומר 40 בתים זה הוא המקום הכולל שהוקצע, בפועל המשתמש צריך רק 38 בתים ואליהם הוא מקבל פוינטר" יואב קפץ כמו מתלהב ואמר בדיוק את מה שאני אמרתי, ואמר "אתה לא מבין", כמו שאתה אומר עכשיו, למרות שאני הבנתי נהדר וגם כתבתי את זה כבר לפני 4 שעות. בקיצור, אני אמרתי קודם את מה שאתם אומרים עכשיו, ואתם "מתקנים" אותי כביכול. צאו מזה

gilad_no

New member
אל תתרגש../images/Emo151.gif

סתם אנחנו אוהבים לגרום לך לצאת מטומטם

voguemaster

New member
שאלה מצוינת

אבל לא רק שמודל ניהול הזיכרון בקרנלים מבוססי NT שונה מזה שב-98, יש עוד כמה הבדלים מהותיים בין מערכות ההפעלה כמובן. מה שהיא בולט הוא שהמודל של סביבת ההרצה של יישום הרבה יותר טוב מב-98 כולל כל מה שמתשמע מכך. הרבה יותר קשה ליישום ב-2000 "לדפוק" את המערכת וליצור זליגת זיכרון. בכלל, יישומים על 98 יכולים לעשות דברים הרבה יותר נבזיים מסתם בעיות זיכרון. 98 מערכת כ"כ פרוצה מבחינת היציבות (או יותר נכון חוסר יציבות) שפשוט זה כבר מתחיל להיות מצחיק לבצע השוואה
אני מציע לכל מי שמתעניין באיך WINDOWS עובדת לקרוא את הספר של M PIETRIK , שנדמה לי שנקרא Windows 95 programming secrets. הוא מכסה המון דברים שם, ומסביר גם על הבדלים מהותיים בין NT ל-9x. אלי נ.ב. יש לי את הספר ב-PDF

למעלה