שאלה קשה מאוד!!!!

נו באמת

מדובר בכרוניקה של כישלון ידוע מראש,הרי ברוק המתקדם יש כ"כ הרבה זרמים ותת זרמים,כך שעוד לפני שתנסה לבחור "להיטים",שזו מילה בלתי מקובלת בעליל ברוק המתקדם,תנחל כישלון חרוץ,שלא יצליח לשקף את נשמת הרוק המתקדם,מה עוד שככל שתתאמץ ותנסה,תמיד השלם ייפול מסך חלקיו,ראה לדוגמה את הניסיון הפתאטי שבולט לעין באוסף של פינק פלויד ( ובואו נתעלם לרגע מהויכוח,האם הם פרוג או לא ),ברגע שתוציא שיר מאלבום קונספט,הוא יאבד את הרלוונטיות וההקשר שלו,וחבל...

קצת אחרת -לא קונספט

אין קו מוסיקלי אחיד שמוביל שיר כלשהוא לבא אחריו,או סיפור מסגרת שעוטף את השירים,ומקשר ביניהם מבחינת תוכן,מדובר באסופת שירים (מעולים יש לציין)שהתקבצו להם באלבום אחד, לגבי renaissance ,אינני יודע,כיוון שהאלבום אינו ברשותי,עדיין. ובכלל,כפי שכבר ציינתי בעבר הלא רחוק,אני לא מצאתי אלבום אחד שיענה להגדרה של-פרוג,ישראלי וקונספטואלי. האלבום שהכי קרוב להגדרה הזו הוא "כוכב האהבה" של ארקדי דוכין,והפרוגיות שלו מפוקפקת בעליל..

robert fripp

New member
מזתומרת אין להיטים?

איך אתה קורא לרימיקס החדש שעשו לLA ROSSA
ציניות אגב

the band member

New member
אני מסכים אתך!

לפי דעתי הקטע של להפריד שיר מאלבום פרוג זה רע, וזו הסיבה שאין לי אף אוסף בבית. אני מאמין בכך מהסיבה שהמוסיקאי בא להעביר את המסר שלו דרך האלבום והרצף חשוב.דרך אוסף? זה לא מה שהמחבר ניסה להעביר. לדוגמא תנסו להפריד שיר מ ISLANDS של קרימזון. אני לא יודע,זה פשוט ישמע אחרת לגמרי מאשר אותו שיר ברצף של האלבום, קשה להסביר. בכל אופן, זה מה שאני חושב...

amirk16

New member
שאלה קשה מאוד!!!!

אם הייתם צריכים להכין דיסק עם כל המיטב של הרוק הפרוגרסיבי (גם מטאל פרוגרסיבי), איזה שירים הייתם בוחרים? ותחשבו על זה....... אי הו אי הו אי הו (קומדי סטור כמובן). ועכשיו ברצינות, תחשבו על זה טוב!!!!! תודה וביי.

pinky_unna

New member
טוב זאת בעיה

זה סיפור לחשוב עכשיו על איזה חמש-עשרה שירים טובים אני הייתי משנה את זה ל3 שירים אהובים אלעד

pinky_unna

New member
כאב עובר ושב איזה מזל אני שר עכשיו

King Crimson - I Talk To The Wind Genesis - Firth Of Fifth Frank Zappa - Peaches En Regalla

badphish

New member
חשבתי על זה....

king crimson- starless pink floyd- shine on..... vdgg- A Plague Of Lighthouse Keepers אממ אני מניח שזה השירים שהכי אהבתי מהלהקות שהכי אהבתי.... והמלצה לא ממש קשורה אני מקשיב עכשיו לגירסה של להקת phish שהם עשו בהופעה לקכל דארקסייד וזה מצויין בהחלט! שווה הורדה אפילו שתיים!

למעלה