שאלה קשה (מאד)

NaCarmon

New member
שאלה קשה (מאד)

חיפשתי בעמודים הקודמים אם כבר עלה דיון שעוסק בשאלה הזאת, ובעמודים שהספקתי לבדוק בהם לפני שנגמר לי הכוח לא מצאתי כזה דיון, אז הנה אני פותח אותו. עד כה, מהו הפרק הטוב ביותר של הסדרה המעולה ? (אם קשה להנעל על פרק אחד, אז אפשר כמה)

Hieros Gamos

New member
היה מתישהו אבל זה היה רק מעונה

ראשונה כי הרוב עוד לא ראו את כל עונה שנייה. לטעמי three stories-1X21 ואחריו (מהפרקים ששודרו) detox-1X11 וdistractions-2X12(השניים האחרונים לאו דווקא בסדר הזה) . היו עוד כמובן אבל אלה עד הפרקים ששודרו עכשיו הם הטובים לטעמי

קשה לבחור ../images/Emo178.gif

נראה לי שבפעם האחרונה שעשינו [ממש מזמן] וכשדיברנו רק על העונה הראשונה, הפרק הזוכה היה "שלושה סיפורים".

NaCarmon

New member
אפשר קישור לדיון הזה ?

אני לא מצליח למצוא עם החיפוש :(

lovely max

New member
אכן שאלה לא קלה

במיוחד כי יש פרקים של "וואו", ויש פרקים שהם לא וואו אבל מעולים כי הם מבליטים את הנקודות הטובות בסדרה וכיף לראות אותם שוב. כמו ששמת לב פרק אחד עם קונצנזוס מיידי הוא "שלושה סיפורים". בהתחלה חשבתי שהוא משעמם (זה אחד הפרקים הראשונים שראיתי), אבל הטוויסט העלה אותו לדרגה גבוהה רטרואקטיבית. עוד פרקים מעולים: autopsy ,detox והפרק האחרון שהיה, 2x14 אין לי מושג איך קוראים לו.

lovely max

New member
התכוונתי לclueless בהחלט

sex kills היה איום בהחלט. לדעתי הענווה בהחלט. תקראו את ההודעה הזאת 3 פעמים והמילה בהחלט תפסיק להיות הגיונית. זה קסם.

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

sex kills has it's moments מה שנקרא <מי אמר נותנים להאוס בירכייה והצחוק המרושע?! *שורקת בתמימות*>

randomguy

New member
מישהו צריך להתנדב לספור כמה פעמים

אומרים בפרק הזה את המילה "סקס", כי נראה לי שיותר פעמים מאשר אומרים FUCK ונגזרות שלה בפרק ממוצע של הסופראנוס

randomguy

New member
לדעתי הפרק הכי טוב היה Detox

אבל כל פרק יש לו צדדים טובים יותר וטובים פחות, כל שאי אפשר באמת להשוות בין כל הפרקים.

Lovable Stray

New member
../images/Emo58.gifלא יודעת אם סיימו לשדר בארץ

הפרק הטוב ביותר עד עכשיו לדעתי הוא No reason, הוא גאוני והכי פחות צפוי שאפשר. אחריו הפרקים על הסארס הזה במים שהדביק את פורמן ואחרי זה Detox. בניגוד לרוב, לא אהבתי בגלל את שלושת הסיפורים, לא יודעת למה.

למעלה