שאלה קשה מאד

שאלה קשה מאד

כידוע לכל, ארקדי גאידמק קנה קודם את הפועל ירושלים כדורסל, ואח"כ את ביתר ירושלים כדורגל. איך זה יכול להיות שכשהוא קנה את הפועל הוא היה איש נפלא והגון, בלי שום סיבוכים, והכל עבר חלק בקלי קלות, וכשאותו אדם קנה את ביתר הוא נהיה איש מפוקפק בעל קשרים אפלים, עם מרדף צרפתי אחריו, חקירות פליליות ועיקולים משפטיים??? לפתע יש המון סיבוכים בבקרה ובהתאחדות? ארקדי הגבר, כולנו איתך. ביחד נפרק את אירופה!!!

Fantasy WRC

New member
מתי תבינו? גיאדמק לא קנה את הפועל!

הוא רק ספונסר הראשי של הקבוצה וגם מנהל וזהו.. הקבוצה לא שלו!

EL CHE VIVE

New member
איך זה יכול להיות שלא הייתי פה שבוע

ואני חוזר ורואה הודעה כל כך מטומטמת וכל כך חסרת בסיס של איזה טמבל?! האם פתחת עיתון ירושלים מיד לאחר שגיידאמק עלה לשלטון בהפועל לפני שטרחת לבוא ולזיין לנו את השכל?! זה הכל קונספירציה נגדך וקבוצת העגלות שלך בגלל שאתם מזרחים מקפחים אתכם!

AmiTutiT14

New member
הוא לא היה גם אז..

אני זוכרת שיומיים אחרי שהוא הפך למנהל והשקיע בקבוצה היתה עליו כתבה באחד מעיתוני סוף השבוע והיא היתה על העבר שלו. הכתבה, למרות שנכתבה בעיתון ירושלמי, הציגה אותו באופן מאד רע, ואני זוכרת שהדיונים אם הוא אדם הגון או לא הגון נפתחו פה כל יום במשך שבועיים לפחות. העניין הוא, שאולי בגלל שעכשיו הוא קנה קבוצת כדורגל ולא נהייה מנהל והשקיע בקבוצת כדורסל מדברים על זה יותר והעניין נפתח לדיון יותר גדול.

janik6

New member
חחח אל תתרגשי מזה

הסיקורים של הכדורגל נובעים בגלל שהתקשורת צריכה להתפרנס מכותרות,ואיך עושים כותרות? כותרות עושים ממשפטים מגעילים,ירידות בנאליות וכל מיני כאלה שהתקשורת חושבת שזה יוצר עניין..העניין שזה בכלל לא מעניין אף אחד כי אנשים רוצים לראות ספורט אמיתי ולא את השטויות שהתקשורת מחפשת שזה דם!!! הרי הכדורגל לא מקבל סיקור יותר מכדורסל בגלל שהוא יותר טוב אלא רק בגלל שבכדורסל ובענפים אחרים קשה מאוד להוציא רכילות ושטויות שלא קשורות לעניין המקצועי..שימי לב ש95% מההכותרות על הכדורגל הישראלי לא קשורות לעניין המקצועי..ומצד אחד זה גם אינטרס של הכדורגל הישראלי כי הם לא יכולים להשיג פרסום באופן מקצועי כמו הכדורסל. בגלל זה לא צריך להתייחס לתקשורת הם רק פועלים לפי אינטרסים.. הכי חשוב מה שהמציאות אומרת...וזה שהכדורסל תמיד ישאר הספורט מס' 1 בארץ! הדוגמא הטובה זה הניצחון של פ"ת אתמול...הרי הענפים אחרים לא מתרגשים מכל ניצחון שמשיגים באירופה..וצריך לזכור שכבר הבנו מדליות וגביע אירופה בכדורגל מנפחים כי הם קונוסים שמבינים שארוע כזה אולי לא יחזור אז הם מנצלים את התקשורת והציבור שהתייחסו אליהם...במקרה הזה למשל תוך יומיים זה ישכח כי זה היה ניצחון לא משמעותי לספורט או לכדורגל עצמו אלא רק למועדון שעשה הסטוריה וזה הכל.

למעלה