שאלה קריטית!!!

שאלה קריטית!!!

למה רק אחרי שאני מקליט דרך הסינטיסייזר הפנימי A1 אני מצליח להפוך את זה לקובץ שאפשר לשמוע בוינאמפ,וכשאני מקליט דרך מקלדת חיצונית (roland rd700)זה לא הולך?...

HeavenlyB

New member
ניסית בכלל לקרוא אפילו לרגע

את ה HELP בקיובייס? יש שם הסבר מפורט על כל דבר ודבר בקיובייס. איך אתה מצפה שנענה לך כשאתה נותן כ"כ מעט פרטים כל פעם? תסביר למשל את צורת העבודה שלך. איך אתה מקליט את הרולנד. מידי, אודיו, שניהם? איך אתה מייצא את הקובץ? שלב אחר שלב. אף אחד פה לו קורא מחשבות למיטב ידעתי, וגם לא האקר שיכול להכנס למחשב שלך ולראות מה אתה עושה. אם לא תסביר, לא תוכל לקבל אף פעם תשובה נכונה. תחשוב על זה. אני לא בא להטיף או לתקוף או לרדת עליך, רק לנסות להסביר לך שהשאלות שלך חסרות טעם בצורה בה הן נשאלות. שוב, נסה לקרוא את ה HELP בקיובייס. ויש גם ספר שיצא עכשיו שמסביר הכל על הקיובייס. בעברית! חבל לך לחכות כל פעם עד שהשאלה שלך תהיה מובנת למישהו שיכול גם לענות עליה, לא?

מה אתה חושב??

שאני יושב כל היום מול המחשב ומחכה לתשובות שבפורום??אני חדש בעסק של הקיובייס ומן הסתם השאלות שלי יהיו כלליות ולפעמים גם חסרות טעם.וכמובן שקראתי את המדריך ה"מפורט"...

קובץ מידי

איזה תהליך אני עושה באקספורט_קראתי את המדריך של התוכנה ולא הצלחתי...

kundara

New member
נו מה אתה צריך

אתה רוצה לשמוע את הסאונדים של המידי? זה הכוונה?

בדיוק אחי

ואני משתגע,חרשתי אתמול את המדריך איזה 10 שעות.משום מה,רק אחרי שאני מקליט את הסינטי הפנימי ועושה אודיו מיקסדאון אני מצליח לשמוע,ואת הצלילים שיוצאים מהמידי שלי,לא.אפילו לא את ה-GM.כלומר,זה מקליט והכל,אבל אחרי אודיו מיקסדאון,צלילים לא שומעים...

kundara

New member
תנסה להשמיע ולהקליט בערוץ אוודיו

תדאג שבמיקסר שבוינדווס בתוך recording יהיה מסומן wave out mix או משהו כזה, ופשוט תקליט. עלוב עלוב. חוץ מזה, בשביל מה לך לייצא צלילים של מידי? פעם אחרונה שעשיתי את זה זה היה בשביל בדיחה

HeavenlyB

New member
אני מבולבל לגמרי

למה אתה עושה AUDIO MIXDOWN אם אתה רוצה לייצא לקובץ מידי? AUDIO MIXDOWNת הוא כמו שהשם של הפעולה מרמזת, הוא ייצוא לקובץ אודיו, לא מידי. דבר שני, מידי הוא לא סאונד, אלא פקודות. וודאי שאם תנסה לייצא קובץ מידי באודיו מיקסדאון לא תשמע כלום. אחרי שהקלטת את המידי עם הרולנד, ואתה רוצה לייצא, דבר ראשון תפתח ערוץ אודיו חדש, חבר את היציאות אודיו של הרולנד לכניסה של הכרטיס קול ותקליט את מה שהרולנד מנגן. אחרי שהקלטת כאודיו את הרולנד, אז תייצא את הקטע באודיו מיקסדאון. אם אתה רוצה לייצא למידי, פשוט תבחר EXPORT - MIDI FILE. ולא אודיו מיקסדאון.

beetle206

New member
יש קטע כזה בפרוטי גם

אם אני מבין מה הבעיה... רציתי להכין צלצול לפלאפון, כלומר קובץ מידי עם 4 ערוצים במקרה של הפלאפון שלי... רק אחרי שעשיתי לו אקספורט אפשר לשמוע אותו. אני לא יכול לשמוע מה שהכנתי כשאני לוחץ על פליי למרות שרואים את הטיימליין זז...

nvh

New member
זו גם לא בעיה של פרוטי

זה רק עניין של להגדיר את יציאת המידי...

תודה...

אחי,אתה ממש נשמע כעוס בתגובות שלך.הפורום הזה נועד גם לאנשים כמוני,מה לעשות,שכותבים ומלחינים כבר שנים אבל לעולם הדיגיטלי הם השתלבו לא מזמן.אני ממש אשמח לקבל פה עזרה,אני כבר ימים יושב על המדריך,אבל זה לא נעים לפתוח ולראות תגובות שגורמות לך לחשוב פעמיים אם לשאול שוב,גם אם השאלות שלי ממש דפוקות,מחוסר ידע בסיסי שכרגע אין לי אותא(בקיובייס).בכל מקרה,תודה על העזרה וסליחה על הנודניקיות,אייל.

HeavenlyB

New member
מצטער

כן, לפעמים אני קצת מאבד את הסבלנות בתשובות שלי. זה בד"כ כשהשאלות לא ברורות או מערבבות נושאים שונים. אפילו בתשובה האחרונה שנתתי עדיין לא היה לי ברור מה הקובץ הסופי שאתה מחפש, מידי או אודיו. וזה אחרי ששאלתי לא מעט פעמים את השאלה הזאת. אני מתנצל אם נשמעתי כעוס, אבל אני שמח שבסופו של דבר קיבלת את התשובה.

אני חושב

שהוא רוצה לנגן עם האורגן שלו בצליל מסוים וזה פועל לו יפה עד עכשיו וברגע שהוא עושה אקספורט אין שום צליל . אבל אם נאמר הוא יכניס במקום האורגן איזה וי אס טי מסוים כן יהיה צלילי . הוא רוצה לדעת איך ליצא את הסאונד של האורגן שלו לבחוץ . ככה נראה לי חחח

HeavenlyB

New member
כן

אבל כשאני שואל לאיזה קובץ לייצא, אני מקבל מידי בתור תשובה. והדרך שאני שומע שבא הוא מנסה היא ע"י אודיו מיקסדאון. וזה מבלבל, לא? אבל התשובות הקודמות כוללות את שתי האפשרויות, כך שעכשיו אפשרי לנסות את שתיהן ולבחור מה יותר מתאים

HeavenlyB

New member
האמת?

אני לא ממש יודע איך להסביר את המושג המדוייק של זה. בעקרון VST בא לחקות סביבת עבודה של אולפן הקלטות שלם. כולל כלי נגינה, מכשירי הקלטה, פילטרים, ואפקטים. הקיובייס נותן לך אפשרות להקליט אודיו, שזה אומר כלים חיצוניים כגון מיקרופונים, גיטרות וקלידים. בנוסף הוא מאפשר הקלטת מדי, שזה אומר הקלטת של פקודות אשר אותן אפשר להעביר לכל מכשיר שנשלט ע"י מידי, כמו סינטים, אפקטים, סמפלרים (בין אם פיזיים או תוכנות). הפקודות האלה יכולות להיות נגינה (לחיצה על קליד, שחרור של הקליד, עוצמת הלחיצה. או פקודות של שינוי פרמטרים כמו שינוי בנק של סאונד, או אפקט וכו'. לבד, הפקודות האלה לא ייתנו כלום. הן זקוקות להגיע למכשיר כלשהוא שיבצע אותן. יש לך אפשרות להוסיף אפקטים לכל ערוץ וערוץ, או אפקט כללי למספר ערוצים. בנוסף ישנה האוטומציה. זהו מעצם עוד ערוץ של פקודות, שמאפשר לך לשמור שינויים של ווליומים או צידוד או אפילו אפקטים ובעצם כמעט כל מכשיר שהוא. האמת היא שאם הייתי נבחן עכשיו על ניסוח הייתי כנראה נכשל
אף פעם לא הייתי טוב בלהסביר את עצמי. במיוחד בשאלות כלליות שמאפשרות לשפוך את הלב על 562 עמודים

למעלה