שאלה קריטית!!!!

• פותח הנושא TYE
  • פורסם בתאריך

TYE

New member
שאלה קריטית!!!!

לאחרונה שוטטתי ברחבי האינטרנט וניכנסתי לגלריה של הולי ואלאנס. פתאום חשכו עיניי! בכמה מן התמונות נראית הולי בצעירותה והיא דומה מאודדדד לאחת ששיחקה בשכנים שכנים למי שלא יודע זו מעין אופרת סבון אוסטרלית. עכשיו היא מאוד דומה לזאת ששיחקה שם נראה לי שבסידרה קראו לה דני אבל אני ממש לא בטוח.אני חושב שהיה לה בסידרה חבר שהיה בן של אבא רופא והיה לחבר שלה גם אחות. בקיצור האם זו דני??? למי שיש תמונה של דני ויגיד לי האם זו היא אני אודה לו מאודדדדדד. ושאלה פחות חשובה.(בלי לפגוע כמובן...) שמעתי שגם קיילי מינו שיחקה בסידרה אז למישהו יש גם תמונה שלה מהסידרה? האם כולם שיחקו שם???? תודה על התשובות.

TYE

New member
תודה ! אבל.. יש לך אולי תמונות של

הולי ואלאנס מאז? ואת יודעת איך קראו לה בסידרה?

אמממ לא אבל אני אחפש

אם לומר את האמת זה לא איך קראו לה זה אילך קוראים לה קיילי שיחקה לפני בערל 16 שנה את שרלין והולי משחקת היום דמות אחרת והסדרה נורא השתנתה אתה יודע.... *מחפשת* יקח לי יותר זמן למצוא את הולי מאשר למצוא את אלו של קיילי

הממפ כנראה

תקשיב יש לי בעיה במחשב הוא נתקע כול דקה אז זה יקחה רבה יותר זמן כי אניע ושהר יסט כול כמה זמן המחשב הזה נתקע לי ממש בתדירות של כול כמה דקות אני חושבת שאני לא אבוא לפורום לשבוע...... אתן למחשב לנוח ואתן גם לכם לנוח ממני

מצטערת מאגרי המידע שלי מלאים ב

דברים על קיילי לא על הולי יש לי קצת חומר על נייברס על שכניםא בל אין לי תמונות של הולי בהם יש לי חומר ישן על "שכנים שככנים" ולא חדש... אם תיכנס לאתר שלהם תמצא בטווווח תמונות של הולי לי פשוט יש חומר ישן על הסדרה.....

TYE

New member
טוב תודה בכל זאת../images/Emo24.gif

חבל שאין פורום של הולי

ניסיתי לחפש עודאבל

אבל המחשב נתקע לי באמצע בשתי דקות האלו הוא נתקע6(!) פעם!!!! ארררררר

---אני לא אהי ה כאןב קרוב-------

המחשה שלי השתגע הוא נתצקענ כולכ מה שניות דקות וזה בלתי אפשרי תגידו לי שלום לכמה זמן.......

גם אני....

מחר מתקנים לי אותו..... אבל יכוטל להיות שהבעיה ממש רצינית האיש מחשבים אומר שזה משהו במאוורר או משהו כי המחשב כול כמה דקוחת נתקע למישהו יש מושג מה יש לי? וזה מאה אחוז לא עומס יתר כי המחשב הזה נורא מסודר ויש בו קצת דברים

p i n g o

New member
זה לא כזה נורא

אני לא ממש מבין בזה, אבל לפי מה שידוע לי יש כל מיני מאווררים במחשב. לנו פעם התקלקל המאוורר של המעבד והמחשב פשוט כיבה את עצמו כמה שניות אחרי שהדלקתי אותו, ופשוט טכנאי החליף את המאוורר (זה ממש לא יקר יחסית) ואז המחשב עבד מצוין.

למעלה