שאלה קריטית ,צריכה עזרה!

ro1ro1

New member
שאלה קריטית ,צריכה עזרה!

כמו שאני רואה ,מה הולך לקרות אצלנו בארגון ..זו מלחמה פוליטית אחת גדולה . השאלה שלי היא כזו... בהנחה ששני ארגונים עובדים במערכת exchange , ויוסי מפאלאפון רוצה לזמן את שולה מסלקום לדייט .שניהם עובדים ב OUTLOOK מול שרת EXCHANGE . האם שולה יכולה לאשר\או לא ? ובין אם זה נשמע לכם שאלה תמימה......אנחנו לא עובדים על EXCHANGE..ולכן לא מכירים..אבל חייבים לתת תשובה... תודה,תודה ......

antidot

New member
התשובה ממש לא חד משמעית כאן

בשביל לזמן ולשלוח תשובה לא צריך אפילו exchange. הבעיה היא מה שנקרא free/busy data, ז"א אפשרות לראות מתי האנשים שאותם אתה מזמן פנויים. במידה ומדובר ב2 חברות שלכל אחת יש מערכת על בסיס exchange משלה ללא שום יחסי גומלין (trust בין הדומיינים או forests) או ללא ADC עם החברה השניה, המצב לא מזהיר במיוחד. קצת פרטים לא יזיקו כאן...

ro1ro1

New member
אז עוד קצת פרטים..

אצלנו יש מערכת GROUPWISE של NOVELL , בלי שום trust לדומיינים אחרים מחוץ לרשת שלנו .והשאלה היא אפילו לא ברמת שיתוף יומנים אלא ,האם ניתן לשלוח הזמנה לפגישה ולאשר או לא בהנחה ומדובר בשתי מערכות שונות. זה יעבוד ?

antidot

New member
----->

בשביל דבר כזה אין בכלל צורך בשרת collaboration מסוג כלשהו. מתוך outlook שומרים את ההזמנה כ iCal או vCal ושולחים לאנשים שאותם רוצים להזמין. File-->New meeting request תערכי את הפרטים. File-->Save as תוודאי שאת שומרת בפורמת ics או vcs צרפי את הקובץ לדואל שאותו את שולחת. המקבל יכול לפתוח את הקובץ ולעשות לו import ליומן שלו.

ro1ro1

New member
וזה בדיוק הענין,

שכל העולם מניח ששאר העולם גם עובד ב OUTLOOK ואנחנו דווקא לא
..קורה....

ro1ro1

New member
אני אבדוק...

את הפורמט, למה אתה לא יודע במה אנחנו עובדים ? כתבתי...GROUPWISE . שרת ...GROUPWISE ,וכנ"ל קליינטים.

Rיקושט

New member
עזבי תאוריה...

זה כמו שיגידו לאיזה ילד נוצרי שאין סנטה!!!!

מיצו

New member
ההה, תראה איזה קטע

גם אני לא אבל יחד עם זאת אני עסוק במרץ במיגרציה (שעברה לא רע בכלל) של למעלה מ- 6500 יוזרים ל- EXCHANGE2003...

ro1ro1

New member
נו שוין.....לקחתם את זה רחוק מדי..

שימו לב מה היתה השאלה המקורית שלי exchange מול exchange נשאלתי שאלה פשוטה וזה מה שחיפשתי גם, לא מתכוונת להרצות למנכ"ל או ליוזר על LDAP או iCal וגם לא vCal... ת'אכזבתי...

H N 1

New member
הממממ

את מהווה דוגמה קלאסית למי שלא אוהבים כמנהל רשת/ מיחשוב. את מצפה שיאכילו אותך בכפית את התשובות ולא תטרחי לקרוא/ להבין/ ללמוד ? כל הכבוד לך
...

ro1ro1

New member
שופע נחמדות אתה אה ?

ותתפלא ,אני דווקא לא מנהלת רשת\מחשוב.....רק סגנית
ולא,אני לא מצפה שתאכילו אותי לא בכפית ולא במזלג,וממך בטח שלא. כנראה שלא הבנת כלום באמת מהשרשור הזה.....ניחא....אני מניחה שאני אסתדר גם בלעדיך...

H N 1

New member
אכן שופע נחמדות

זה בדיוק אני אני לא מתפלא האמת... אני לא הבנתי מה קורה פה? נראה לי שאין לך מושג מה את מדברת... אבל ניחא, גם אנשים כמוך צריכים להתפרנס כנראה. ואני אוסיף - גם אם לא תסתדרי בלעדי - יש לך בעיה.

ro1ro1

New member
פששש...אתה מאלה שחייבים לאמר

את המילה האחרונה...אה ? שיהיה לך לבריאות... לי אין שום כוונה להחליף מהלומות בפורום. תהנה...

antidot

New member
הםםם

חשבתי שאנחנו מעבר לוויכוחי סרק, לא ? לא הבינה ? זכותה. התאכזבה ? אני את שלי עשיתי. רב האנשים לדעתי היו מסתדרים עם המידע שנתתי. זכותה להתאכזב כמה שבא לה. אני העדפתי להתעלם. מציע לך גם. הטון הזה לא מתאים...

למעלה