שאלה קצת

שאלה קצת ../images/Emo32.gif

האקספלורר שלי התחיל פתאום לשמור יותר קאש ממה שהוא אמור
צריך לרפרש כל דף פעמיים לפני שהוא מתעדכן. לא שיניתי כלום בהגדרות, וכבר מחקתי את כל הקאש, אך ללא הועיל
רעיונות?

d.r.-rock

New member
באיזו דרך מחקת את הקאשים???

עשית כלים מחיקת קבצים סימנת את התיבה ולחצת על אישור? זו הדרך הנכונה לעשות אתזה אני מברר לך למה זה לא עזר עדיין יחזור אלייך עד הערב עם תשובה

IgalR

New member
ובאופן יותר ספציפי .

הבעיה היא שאת מבצעת שינויים בדפי ASP שומרת באתר והם לא משתנים ?

rmarko

New member
אז זה אקספלורר או ה- asp?

את אומרת שאת מוחקת את הקאש ידנית, אז זה כבר קשור לשרת לא? ..ריסט למחשב לא עוזר? (כמובן שזה לא הכי עוזר כיוון שאת זאת שמציעה את הפתרון הזה
)

../images/Emo10.gif אני לא בטוחה מה זה...

זה כבר יומיים ככה, ועל פרוייקטים שונים, כך שלא הגיוני לי שזה ה-ASP, ריסטרט לא עזר. אחרי שאני מוחקת את הקאש, זה בסדר, עד הפעם הבאה

d.r.-rock

New member
אם את אומרת שכל פעם אחרי שאת מוחקת

את הקאשים זה בסדר אז תגדירי לו שימחק בכל כניסה או בכל הפעלה של האקספלורר ואז לא תיהייה לך הבעיה הזאת

לא רוצה. ../images/Emo13.gif

אני גם גולשת, חוץ ממתכנתת. אני רק רוצה שיחזור להיות כמו קודם - דפי ASP לבקש מהשרת, ו-HTML מהקאש.

הלינק השני קצת מזלזל בי ../images/Emo8.gif

[אולי נתת לי אותו כי שלחתי אותך להוריד את הזבל
] אבל אני תיכף מנסה את הראשון... תודה

rmarko

New member
../images/Emo6.gif

לפעמים צריכים להצהיר על המובן מאליו
לא כל אחד מכיר את הכפתור refresh, בסך הכל

IgalR

New member
במאפיינים של IIS

תבחרי את הTAB של Server Extensions בד"כ בPERFORMANCE מסומן USE CUSTOM SETTINGS ולידו יש כפתור SETTINGS אני לא ממש יודע איזה השפעה יש לכל הגדרה על שרת PRODUCTION אבל על שרת פיתוח אפשר לאפס הכל .

../images/Emo45.gif תודה ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

זה, יחד עם הלינק של מקרו - פתר לי את כל בעיות הקיום...

d.r.-rock

New member
שניה אחת שאני יבין איך אני מגיע

למאפיינים לש ה IIS?? כל מה שיש לי זה תיקיה בה אני שומר הכל אין לי אפשרות לכבות את ה IIS כמו שהיה ב PWS איך אני מגיע למאפינים?
רוקי.

למעלה