אצלנו גם היה קטע
בלילה הראשון שהגענו הביאו לנו חדר עם 2 מיטות נפרדות - לירח דבש .... אמרתי שבשום פנים ואופן אני לא מוכנה לישון בחדר כזה ושיארגנו לנו חדר עם מיטה זוגית, לא היה להם המלון היה בתפוסה מלאה. בקצור הביאו לנו חדר ליחיד אבל מיטה וחצי (יאני בסדר) אבל מה הוא היה במרתף אבל מה היה כאילו חלון, מכיוון שהגענו מאוחר והיינו מאוד רעבים אז יצאנו לאכול ושחזרנו לא הסתקלנו על מאות החדר. בבוקר אני קמה כהרגלי רואה חושך חוזרת לישון וכך חוזר חלילה, בסוף אני מסתקלת בשעון פתאום אני רואה עשרים לשמונה וב- 8 המדריך אמור לאסוף אותנו. ואני לא מבינה איך לעזעזל בשעה 8 בבוקר עדיין חושך, והתורקים כאלו קמצנים יש מנורה אחת קטנה (יאני רומנטית) בחדר ולא רואים כלום. הקיצור מייד אני נכנסת למקלחת, מנסה לאתר החושך איזה בגדם ללבוש, שמוליק זוחל על הריצפה לנסות לנחש איפה הנעלים סוף סוף אנחנו וכנים מהר עוברים דרך החדר אוכל לוקחים עוגיה ויוצאים לכניסה. ואז מסתבר שיש לנו עוד שעה ... טוב עולים לחדש להתארגן נורמלי, ושוב לא מבינים איך אין אור, טוב שמוליק מחליט לבדוק את החלון, ומה מגלים .... יש קיר בטון אחרי החלון והחלון למעשה תמונה... בקיצור מסתבר שהחדרן לקח אותנו לחדר שמוליק הביא לו טיפ של 10 מיליון (30 ש"ח) במקום 1 מיליון (שלוש ש"ח) ואצלהם זה המון כסף, אז אחרי זה יתיחסו אלינו כמו מלכים, כל יום שמו לנו מתנה בחדר, פתחו לנו מעליות, וכמובן הביאו לנו חדר מעולה ליום שלמחרת. ככה שאלינו התנהגו ממש מש טוב אחרי היום הראשון. אורלי