שאלה קצת שונה..

pain is MY love

New member
שאלה קצת שונה..

אומנם כרגע אין בידי שום תואר ואין לי עוד שום קריירה בפיתוח אבל יש לי שאלה שמאוד חשובה לי.. כרגע אני בת 17 וחצי לומדת בכיתה י"ב סוציולוגיה ופסיכולוגיה מוגבר ובעצם מאז ומתמיד רציתי להיות פסיכולוגית וברור לי שזה מה שאני הולכת ללמוד באוניברסיטה. כרגע אני גם עושה פסיכומטרי והדרך שלי מאוד ברורה... יש רק דבר אחד שקצת מפריע לאמא שלי ולסובבים אותי.. האהבה המטורפת שלי לאומנות הגוף... יש לי 10 פירסינגים בגוף שאני אאלץ להיפרד מהם בעוד שנה בשל הצבא.. וכרגע אני מתכננת לעשות קעקוע. האהבה שלי היא ממושכת ואמיתית ולא תלויה באופנה חולפת לכן אני בטוחה שבמהלך חיי אני אעשה לפחות 3 קעקועים... ופה נמצאת הבעיה. אמא שלי טוענת ששום פסיכולוגית רצינית לא אמורה להופיע לעבודה עם קעקועים כי זה מוריד מהערך שלה ומהרצינות שלה אני אומרת שהקעקועים לא ישנו את האופי שלי ובטח שלא את היכולות שלי בתור פסיכולוגית... אז מי בעצם צודקת? והאם באמת יש סיכוי שלא יקבלו אתי לעבודה בתור פסיכולוגית רק בכלל קעקוע מסויים שיהיה על גופי?... אמא שלי שונאת את כל העניין הזה מאוד

pain is MY love

New member
לא בהכרח בריאיון...

אלא במהלך התפקיד שלי בתור פסיכולוגית.. "מי שמע על פסיכולוגית עם קעקועים?!",...

badboy24

New member
תגידי לאמא שתתעורר זה שנות ה-2000

וחוץ מזה זה דווקא יראה נחמד פסיכולוגית עם קעקוע פה ושם,ככה יחשבו שאת בראש צעיר כזה ומבינה עיניינים...

Kiru

New member
ממש לא נראה לי שהיא צודקת...

לך היה מפריע ללכת לפסיכולוגית עם קעקועים? גם לי לא.

pain is MY love

New member
לי אישית לא..

אבל אני לא דוגמא כי אני מתמצאת ומבינה בכל אומנות הגוף ואני יודעת כמה שזה לא משנה את האופי של הבן אדם.. אבל אנשים שיבואו לטיפול אצלי לא בהכרח יראו את זה בעין יפה... סך הכל לקעקועים יש סטיגמה של משהו זול, רע, "שלוכי" ואפילו וולגארי וזאת הבעיה. הסטיגמה הזאת שתלווה אותי כל חיי בכל מקום...

PooKiPsiT

New member
אז למה לא לעשות את הקעקועים

במקום שפשוט לא יראו אותם (לפחות לא בלבוש מלא
) ונגמר הסיפור? לצעירים אולי קעקועים לא יפריעו, אבל לא כל האנשים שהולכים לפסיכולוג הם צעירים ויכול להיותש המבוגרים יותר באמת לא יראו את זה בעין יפה כל כך...וחבל סתם להפסיד "לקוחות" על דבר כזה.

למעלה