שאלה קצת רגישה

שאלה קצת רגישה

מישהי יודעת מה הטיפול שנותנים בכללית למי שיש לה דיכאון אחרי לידה? טיפול תרופתי? טיפול בשיחות? מאוד מתלבטת אם לפנות לרופא משפחה, כי ברור לי שיש בעיה, אבל אני לא יודעת עד כמה היא חמורה, ומאוד מאוד לא רוצה תרופות.

עד כמה שידוע לי ....

טיפול פסיכולוגי דרך הכללית מושלם עולה בסביבות 150 ש"ח לפגישה אחת. תרימי טלפון *2700 למח' המושלם ותבררי איתם. לפני כמה שנים עברתי אצלם טיפול פסיכולוגי שלא קשור ללידה כמובן, והיתה לי פסיכולוגית מדהימה. בהצלחה

IcNיה

New member
כל מקרה לגופו

כל הכבוד לך על הנכון להכיר בכך שיש לך קושי ולפנות לעזרה מקצועית. צעד זה דורש הרבה אומץ וכוחות נפשיים. מה שכן - חשוב מאוד שתביני, שאין שום בושה לקבל טיפול תרופתי במקרה ויש מקום לכך. הרי אם יש לך כאבי ראש חזקים - את לא מהססת לפנות לרופא ולקבל משכך כאבים, נכון? או אם יש יתר לחץ דם, או דלקת בדרכי השתן, נכון? אז כנ"ל לגבי דיכאון. גם אם קיים צורך ליטול תרופות - אין להסיק מכך שמדובר בטיפול לכל החיים, ממש לא, וחשוב להיעזר בכל אמצעי שעומד לרשותך.

a t g n

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה

tamytamy

New member
לי רופא המליץ על מרפאת בריאות

הנפש לנשים אחרי לידה שיש בבית חולים איכילוב. היות וזה בית חולים ממשלתי, אז לא משנה איזה קופת חולים. הבנתי גם שלא צריך לשם הפניה או טופס 17 - פשוט מתקשרים עליהם לקבוע. יש שם טיפול פסיכולוגי, ובמידת הצורך תרופתי (לפי שיקול דעתו של הצוות)

shlulit59

New member
לפני שנה + היתה מישהי בפורום

שכתבה על זה מחויה אישית. אולי תנסי לחפש אותה?

a t g n

New member
וגם לפני כמה ימים מישהי שיתפה

ואם זכור לי, המנהלות הוסיפו את הקובץ בו היא כתבה על הסיפור שלה למאמרים.

למעלה