שאלה קצת קשה

איילת כ

New member
שאלה קצת קשה

אם זה היה היום האחרון שלכם (חס וחלילה), מה הייתם עושים ביום הזה? איך הייתם מנצלים אותו?

אכן שאלה קשה

אני מניחה שהייתי מבלה עם אנשים חשובים לי, הייתי מייחסת קצת זמן לעצמי בלבד, הייתי מחייכת לכולם, ומן הסתם הייתי בנאדם יותר טוב. כן אני יודעת, אדם צריך להתנהג כאילו כל יום עלול להיות יומו האחרון ולכן אני כן משתדלת למצות עד תום את היממה שלרשותי. לתת כמה שאני יכולה מעצמי,להתנהג/להתייחס יפה לאנשים לעשות דברים שאני רוצה וכו'

lali37

New member
וואי...

אני מניחה שהייתי עושה מעין חשבון נפש. והייתי נפגשת אם כל האנשי שחשובים לי מדברת איתם ונפרדת מהם... הייתי אומרת להם כמה אני מצטערת על כל מה שעשיתי להם ונפרדת מהם... ועושה דברים שתמיד רציתי לעשות ולא היה לי אומץ.. אם יעלה לי אחד כזה בראש...

אחד השאלות הכי מתוסבכות...

בעזר"ה אז ככה, אני הייתי עושה חשבון נפש עם עצמי, הייתי סוגרת את כול החשבונות הפתוחים שיש לי עם כול האנשים שאני בכאסח איתם... להיפרד מאנשים? לא הייתי עושה את זה כי אני שונאת פרידות....

../images/Emo78.gif אוכלת פיצה אולי?!

הייתי נראה לי מבקשת סליחה מכל האנשים שפגעתי בהם...(יום אחד זה לא מספיק...לא הייתם יכולים להודיע לי לפני זה?) כגון המדריך שלי, הקומונרית-כל אלה... והייתי עושה צחוקים עם אנשים ונשים החשובים לי-אבל לא בסגנון של פרידה-סתם צחוקים...

שרוך

New member
אוישש

בס"ד הי לכולם איללת אצלי זה ערב !! זה טיפה מפחיד לענות על זה בערב אבל איו מה לעשות אני מקבל עברית רק בערב ואני משתדל גם בחו"ל לכתוב את דעתי בפורום !! אז הנה זו שאלה קשה אבל כל חס וחלילה X 2 אם היום הייתי נפרד מחברה שלי ! בדרך הכי יפה !! ( הלוואי שזה לא יקרה בחיים) הייתי קופץ לסופר לנד ! הייתי מבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו לאחרונה ! הייתי עושה שיחות עמוקות עם חברי !! עם משפחתי הייתי עולה לקברים של סביי ז"ל !! הייתי עושה צוואה קטנה הלוואי שבעזרת ה' אף אחד מאיתנו לא יגיע למצב כזה בוקר טוב ישראל ! צום קל למי שצם שרוך

lali37

New member
קופץ לסופרלנד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

שרוך

New member
ברור

בס"ד הי ללי בוקר טוב ישראל אני עוד רבע שעה עף לישון ככה כן כן לסופר לנד לעשות חיים ! להנות טיפה!! שרוך

lali37

New member
ועכשו ברצינות שניה

למה לבזבז את היום מאחשון שלך בחיים של סופרלנד?! זה כמה שעות נסיעה ועוד בתורים.... לא עדיף לדבר עם אנשים, להפרד מהם?!

שרוך

New member
להשאיר טעם טוב

בס"ד הי ללי ככה הרי כל היום אתה נפרד מאנשים אז למה לא ללכת מהעולם הזה בטעם טוב ! של כייף של סבבה אני מקווה שלא יהיה תור ! ואני מדבר דוגרי אני ברוור יפרד מאנשים ! אבל למה ללכת רק בדיכי? שרוך נ.ב צום קל לכולם

mayakol

New member
מה הקטע של להנות ביום האחרון?

כאילו שזה ישנה לך, כאילו שתזכור את זה... זה היום האחרון! מה זה כבר משנה??

lali37

New member
אני עם שירה...

כאילו מה זה ישנה לך אם תהנה?! אתה הולך למות! אתה לא צריך להנות אלא לנצל אותו!!!!!

למעלה