שאלה קצת קשה...

ז י ג ז ג

New member
שאלה קצת קשה... ../images/Emo13.gif

אני מחפש שיר כבר משהו כמו שנתיים ואף אחד, כולל לא פורום זיהוי שירים לא הצליח למצוא לי את השיר.. השיר הוא עברי, אבל הלחן שלו מבוסס על השיר הצרפתי Belle מהמחזמר הצרפתי Notre-Dame de Paris (הגיבן מנוטרדאם)... אני יודע שאחד משלושת הזמרים (כמו בשיר המקורי בצרפתית, גם שם יש 3 זמרים) הוא דורון מזר, אין לי מושג לגבי השניים האחרים!! שאלתי את זה בפורום תרבות צרפת אחרי שבזיהוי שירים לא ידעו לענות לי.. ענו לי שהיו בארץ הפקות של הגיבן מנוטרדאם, ואולי אחת מהן היתה גירסה ישראלית של ההפקה הצרפתית.. אם כן זה הגיוני שזה מגיע משם! במיוחד שההרכב של שלושה זמרים מתאים להרכב של הדמויות ששרו את זה... בכל אופן, משם הפנו אותי אליכם.. יש סיכוי שכאן אני אמצא את הישועה?
בתודה מראש ,

Hippie Jeannie

New member
המממ... אולי...

אני יודעת שהעלו לפני מספר שנים בארץ גרסה של "הגיבן מנוטרדאם" עם דוד פישר. אני מכירה את "Belle" (שיר יפיפה), אבל אין לי שמץ של מושג אם הוא או עיבוד שלו היה בגרסה העברית. יש קלטת וידאו של המחזמר הזה, אם איני טועה. נסה למצוא.

גבי39

New member
אין קשר למחזמר הצרפתי

עד כמה שידוע לי הגרסה שהועלתה בארץ היתה מוסיקה ישראלית מקורית , ואין לה קשר למחזמר הצרפתי. האם כללו שם את השיר בל או לא אני לא יודע כי לא ראיתי את זה. גבי

למעלה