שאלה קצת משפילה

tsm24

New member
שאלה קצת משפילה

לגיטימי לבחור יפה ולא ביישן להפגש עם בחורה שהכיר דרך המסנג'ר בסלולרי..?

tapuz3k

New member
אני הייתי פוגש אותה.. בלי לחשוב X2

אבל יש לך תמונה שלה? למה אם לא אני לא רוצה שתקבל תראומה לכול החיים

נרקי

New member
טראומה*

בגלל זה ביקשת תמונה שלי???

לדעתי כל הנושא של החלפת תמונות

נראה לי לא לעניין, מה כבר יכול לקרות עם תפגש עם מישהי שלא נראית טוב? מקסימום תשב איתה שעה שעתיים ותלך הביתה, זה עדיף מלבקש ממנה תמונה ואז כשתראה שהיא לא נראית טוב תגיד לה שאתה לא מעוניין, זה יכול ממש לפגוע בה, ובמקרה ההפוך זה יכול לפגוע גם בך.

liormk

New member
באותה מידה ניתן לומר:

"מה כבר יכול לקרות אם תפגש עם מישהי משעממת ומטומטמת? מקסימום תשב איתה שעה שעתיים ותלך הביתה, זה עדיף מאשר להגיד שאין לה את האופי אותו אתה מחפש" ברמה העקרונית אני מסכים איתך, אין שום סיבה שכל שני אנשים אקראיים בעולם יפגשו לכוס קפה. אבל ברגע שהמטרה היא משהו מעבר לזה, לגיטימי לסנן עפ"י קריטריונים מסויימים..

מה טועה? מי טועה?

מדברים עליי? מזה.?! סתם ידידי, האמת היא שאני ואייל בהחלט ההוכחה החיה שמשהו יכול לצאת, אל תשכח שדייט ראשון תמיד צריך לקחת בסבבה, בקטע של כוס קפה או משהו ולזרום משם, אל תפתח ציפיות על אבל גם אל תבוא אנטי... יתאים-סבבה, לא יתאים-גם סבבה!

exterior

New member
אהבה ברשת??

במקרים נדירים ביותר (כמו המקרה של אייל ואפרת)....

liormk

New member
שמעתי שהסרט

משימה בלתי אפשרית 4 יעסוק בנושא של אתרי הכרויות ואהבה ברשת. נוכל לצפות בטום קרוז עובר קרני לייזר, הורג רעים, מציל את העולם ומתלבט מי אמור לשלם בדייט ראשון, הגבר או האשה..

exterior

New member
אני אפתור לו את הדילמה: הגבר ../images/Emo13.gif

בעצם...לא יודעת. חצי-חצי?

exterior

New member
"הכרתם" דרך המסנג'ר ואתה רוצה

לעבור למדיה אחרת- טלפון? זו השאלה? לא הבנתי... אם זו השאלה, התשובה היא כן. אבל השאלה האמיתית, היא אם להיפגש בלייב או לא. ואם זו השאלה שלך, אז התשובה שלי היא: לך ע"פ ההרגשה, אבל תדע ששבירת ציפיות זה ח-ר-א. ואני גם ממליצה לך לדבר כמה שפחות בטלפון לפני שאתם נפגשים.

למעלה