שאלה קצת משונה...

• פותח הנושא ET2k
  • פורסם בתאריך

ET2k

New member
שאלה קצת משונה...

אני רואה שיש כל כך הרבה חברות קידום אתרים, אבל ממה שאני קורא ורואה ברשת לגבי אתרים מתחרים לשלי, יש בסך הכל כמה עקרונות בודדים שצריך לפעול לפיהם (חוץ מההתמחות בתחום ספציפי והכרת השוק שלו). האם חברות קידום האתרים המקצועיות באמת יודעות כיצד מנועי החיפוש עובדים? האם יש בתחום באמת סודות מקצועיים? או שפשוט יש להן יותר משאבים (אתרים להוצאה וקבלה של קישורים).

ub8

New member
בגדול

אפשר לומר כי יש צדק בדבריך. אמנם, לא הייתי קורא לזה "עקרונות בודדים" אבל באופן כללי, קידום אתרים זה לא דבר מאד מסובך אבל גם דברים לא מסובכים, צריך לדעת איך לעשות. לדוגמא, לא כל קישור הוא קישור טוב ומקדם אתרים, צריך לדעת להעריך איכות של קישורים וישנם כמובן דברים נוספים שיש לדעת. אף אחד לא יודע איך עובד מנוע החיפוש של גוגל. ישנם מספר קטן יחסית של פרמטרים שהם כן ידועים. ה"סודות" של מקדמי האתרים הוא שהם מחזיקים אתרים רבים שמהם יש להם את היכולת להוציא קישורים ללקוחות שלהם. אתה יכול לקדם את האתר שלך לבד. הכל שאלה של כמה זמן וסבלנות יש לך כדי ללמוד את הנושא (וזה לוקח זמן). כמה זמן יש לך לשבת ולכתוב תכנים לאתר שלך ? מקווה שעניתי לך.

ET2k

New member
אם כבר שאלתת ../images/Emo8.gif

זמן יש לי - ואני גם מאוד אוהב לכתוב תכנים לאתר (הוא עוסק במשחקי מחשב). הקטע הוא שאני רואה שדווקא אתרי משחקים בלי הרבה תוכן טקסטואלי מצליחים רק בגלל החלפות קישורים מרובות. הפרדוקוס הוא שבתור מישהוא שמעדיף להשקיע את רוב הזמן בתכנים (כן, אני צריך לשפר את העיצוב) - אין לי יכולת לפתוח באמת רשת של אתרים. אני כנראה עומד לפתוח אתר נוסף שגם הוא עוסק במשחקים, אבל זה המקסימום שנראה לי שאני יכול לעשות בלי שותפים...

yoni141

New member
קידום אתרים זה מקצוע !

זה ממש לא מדוייק שכל אחד יכול לקדם אתרים ואם מישהו רוצה להתווכח איתי - נראה אותו מביא אתר לעמוד ראשון במילה "משחקים" זה בכלל לא פשוט וזה לא מתחיל ולא נגמר בכמה פעולות פשוטות . חוץ מזה כמו שמישהו יודע לרחוץ את הרכב שלו אבל הולך למכון רחיצה וכמו שמישהו יודע להכין אוכל אבל מידי פעם קונה בחוץ גם אם אתה יודע לקדם אתרים - רצוי להעזר בבעל המקצוע בנושא. בכל מקרה בהצלחה לכם.

ET2k

New member
דווקא בגלל שזה מקצוע

אני מעדיף ללמוד מטעויות, גם אם זה אומר שאני הולך להזיע והרבה... באופן אישי אני מעדיף לדעת בדיוק מה אני עושה...

ub8

New member
טיפ קטן

את כל תגי ה alt, הפוך לביטויים עבור מילות המפתח שאתה רוצה לקדם. נסה להחליף קישורים אם אתרים אשר עוסקים בתחום שלך לפי מילות מפתח שאתה רוצה לקדם. כתוב מאמרים בנושא משחקים, מתוך המאמרים, תוציא קישורים לדפים הרלוונטים, תהיה יצירתי. קישור ממאמר בביטוי "משחקי מחשב", אמור להגיע לדף שכותרתו "משחקי מחשב". גוגל אוהב תוכן מקורי ומקדם אותף על כך. פתח בלוג בנושא של האתר שלך. לא בדקתי את תגי ה mata באתר שלך אבל בכל אופן, תכתוב אותם בהתאמה לכל דף. בקיצור, יש מה לעשות. בהצלחה.

ET2k

New member
זה מה שאני משתדל לעשות...

וכרגע אני נמצא במקומות טובים בביטוים של זנב ארוך (איקרים, אייסי טאוור), הבעיה שלי היא יותר עם הביטויים התחרותיים יותר. לאתר גם יש בלוג ותגי מטה ייחודים לכל עמוד משחק. בנוגע לקידום מקצועי :ממש אתמול קראתי על בחור שהפסיק לשלם למקדם שלו ואיבד את כל היתרון , כנראה בגלל שהוסרו קישורים... זו אחת הסיבות שאני באמת רוצה לתת את המקסימום שאני יכול (אני מפתח עוד אתר בנושא בנישה לא תחרותית, אבל עם נפח חיפוש יחסית גדול). בכל מקרה, תודה על העצות
.

ET2k

New member
וואו - לא התכוונתי שהדיון יתגלגל לזה...

בסך הכל שאלתי אם לחברות קידום האתרים יש יתרון רק בגלל מספר האתרים הרב שהם קשורים אליהם...

למעלה