שאלה קצת מצחיקה

שאלה קצת מצחיקה

איך זה מרגיש שלא עובר? אני רק 3 ימים אחרי הניתוח אז הטבעת שלי פתוחה ועדיין אם אני שותה לגימה גדולה מידי אני מרגישה לחץ בחזה האם זאת ההרגשה? האם במוצק זה אחרת? האם מה שלא עובר פשוט יוצא החוצה?

אופירA

New member
מנהל
סבלנות

3 ימים אחרי הניתוח את צריכה להיות עסוקה בתהליך ההחלמה. הוא מספיק מורכב. אי אפשר לקפוץ לשלב שבכלל לא קשור אלייך כרגע. תהליך ההחלמה מניתוח, מלבד התגברות על החולשה והכאבים, כרוך ב-4 שבועות של תזונה הדרגתית. תני לזה את הלמידה שאת צריכה. לפני תום שבוע ויותר מהניתוח, את תתבלבלי בין כאבי הימים הראשונים לבין הגבלה. אז תני להחלמה קודם להתרחש. תני ללחץ בחזה להיעלם כתוצאה מהחלמה מהחתכים וההרדמה והגז שנופח בחלל הקיבה. אחרי שתרגישי בריאה, נדבר על מה את מרגישה בזמן האכילה. כי אז ההרגשות שלך בקיבה יהיו יותר ברורות להבנה. גם לך וגם לי.

טלטל276

New member
תחושה של "לא עובר"

קצת קשה לתאר את זה ואני בעצמי בסך הכל סגורה על 5CC- זה לא הרבה. אבל היום למשל אכלתי בצהריים חזה עוף. התשתדלתי ללעוס טוב, אבל את יודעת איך זה... כנראה הייתה חתיכה קצת גדולה מידי (חזה עוף גם יבש יחסית) וזה נתקע... זאת תחושה לא נעימה במיוחד. כמו צרבת חזקה שעולה לך מבפנים והרגשה שעוד שניה את פולטת את מה שיש לך החוצה... שתיית מים לי אישית לא עוזרת. מה שכן אני יכולה לקום ולהסתובב כמה דקות בחדר- זה נופל פנימה (כנראה בגלל הסגירה הלא משמעותית שלי עדיין) וזהו. מקווה שהצלחתי לתאר לך את התחושה:)

למעלה