שאלה קצת מיסטית

שאלה קצת מיסטית

בתור אחת שמאד אוהבת את נושא נפש האדם וכדו`.. יש לי שאלה שמסקרנת אותי: בחור שאני נפגשת איתו, יש לזה קשר שאולי הכרנו כבר מגלגול קודם? ובאים בעצם לתקן משהו ביננו?

המפורסם על זה מצד עולם הנשמות זה ש

40יום קודם יצירה מכרזת בת קול בת פלוני לפלוני, וצריכים פמליא של מעלה להסכים ולומר כן. ואם לא, שוב תצא בת קול עד שיסכימו בפמליא של מעלה. וכל בחור שנפגשת, ז``א שהכריזו בשמיים אבל לא הסכימו בפמליא של מעלא. אינני יודע מקור, ככה שזה ממש בע``מ.

מאוד יכול להיות ש...

בגלגול הקודם את היית הגבר, את שילמת על השתיה, יתכן שעכשיו הוא `מחזיר לך`. מה שכן? לא מומלץ לך לקנות משו יקר לשתיה. כי אולי זה הגילגול הראשון שאתם נפגשים, אם תיקחי שתייה יקרה אולי גילגול הבא את תיהי הגבר ותצטרכי להוציא הרבה כסף...

רוי6לי

New member
באחד הסיפרונים של ברסלב

שנקרא זיווג הגון כתוב שכדי להגיע לשידוך האמיתי צריך לעבור כמה שלבים מייותר ומי פחות ואפילו הצעה שמציעים ומדברים על השמות גם בלי פגישה זה בחינת זיוג ומקרב אותנו לאמיתי..

אלישיר

New member
תשובה מיסטית לחלוטין:

בעזהי"ת האמת, רציתי להכניס ת'תשובה המיסטית הזו כבר בהתחלה, אבל נמנעתי מזאת, כדי לא להרוס לך את הסיכוי לקבל תשובה רצינית. אבל הנה, בבקשה, בתמונה המצורפת: "שער הגלגולים":

אלישיר

New member
הסברים...

בעזהי"ת בקובץ התמונה המצורף, היה נסיון שקול וכבד ראש, להסביר את הצד המיסטי של נושא הגלגולים, לנוכח בקשת "איכותית ברמה".

מוטי851

New member
נפש האדם

למה לך להלאות את עצמך עם שאלות כאילו הנפש מספיק עמוקה עוד לפני שמגיעים לשאלות כגון דא

אני טיפוס כזה..

.. זה מעניין אותי הנושאים האלה כמו פסיכולוגיה, מיסטיקה, גרפלוגיה וכו`.. זה לא אמור להפריע לך השאלה הזאת..

מוטי851

New member
מהקל לכבד

לא התכוונתי לפגוע רק נראה לי רחוקה מידי הדרך עד להתעסק עם זה אבל אם זה מעניין אותך בבקשה

למעלה