שאלה קצת מטופשת,

שאלה קצת מטופשת,

אבל אין מקום מתאים יותר לשאול והיא קשורה לנושא. אני גרה בחיפה ומעוניינת לתפור לעצמי חצאית טלאים. אני כבר יודעת איך, אבל אני לא רוצה לקנות בשביל זה מטרים של בדים, אלא למצוא שאריות בדים. (גם לחצאית טלאים וגם לדברים אחרים שאני עושה שלא קשורים לתפירה.) בכל חנות בדים יש שאריות? מה גודל השאריות בערך? אני ארד לרחוב הרצל בהדר ושם אחפש. להיכנס ולשאול פשוט אם יש שאריות או מה? תודה מראש.

hilla ab

New member
לא מטופש בכלל

אני חושבת שכל חנות בדים המכבדת את עצמה יש לה איזה פינה קטנה עם שאריות.

הדור

New member
עכשיו בתחילת הקיץ,יהיו לא הרבה שאריות

אולי תתקשרי לחנות אחת שיכיר אותך ויתן לך גם כמויות קטנות. הנה חצאית טלאים שהכנתי לבתי

שאריות בחינם

שווה להיות בדרום ת"א ליד המפעלים ולאסוף אחה"צ בדים מהשקים שזורקים או לבקר במרפדיות ולאסוף שאריות .לי יש המון שאריות אבל לא מתאימיםלטלאים

sophies

New member
יש לך המלצה על רחוב ספצפי?

דרום תל אביב הכוונה לרח' אילת או לסלמה?

כנראה שבין לבין.

בעיקר ברחובות מזרחי, רענן ומרכולת, ווולפסון, מטלון ולווינסקי שביניהם. הבעיה היא שכרגע הבדים שמייצרים מהם לא כל כך מתאימים לטלאים.

איזור בית רומנו יפות"א ודרומה

בבית רומנו רח' יפו ת"א 7 יש את הגזרניה של "רמילי "בקומה השניה .הם גוזרים כל הזמן .תתקשרי ותבקשי לבוא לאסוף שאריות .תסתכלי בספר טלפונים יצרני בגדים תשאלי באיזה יום מרוקנים בת"א את הזבל בכל האזור מיפו ת"א עד סלמה ב רחק הסמוכים יש מפעלי קונפקציה פעם היו הרבה תתקשרי ותבקשי .

תודה לכן.

בסוף קניתי 20 ס"מ מכמה בדים מכל צבע שאני רוצה. יהיו כפילויות לצערי, אבל זה באמת עניין יקר בדרך הזו ואין לי דרך להגיע כרגע לתל-אביב ולשלוטט בין החנויות. תודה לכן. אראה תוצאות כשיהיו.

למעלה