שאלה קצת מטומטמת...

apricota

New member
שאלה קצת מטומטמת...

אני אמורה להתגייס ב-22.10 לכלל צה"ל. קיבלתי שני מיונים ולא התייצבתי מכל מיני סיבות. ההיגיון הישר אומר לי שעליי לקבל את גיוסי לכלל צה"ל כגזירה ושלא ניתן לעשות עם זה דבר. מצד שני, חייב להיות משהו.. מה אני יכולה לעשות כדי לקבל תפקיד נורמלי? הקב"א שלי נע בין 53 ל-54 (אני לא יודעת בוודאות). איזה תפקיד כלל צהל"י לדעתכם הכי טוב? אשמח לשמוע מגוון דעות.. תודה מראש, יסמין.

Unprety

New member
את האמת זה תלוי בצורכי הצבא

גיוס כלל צה"לי תלוי במה שהצבא צריך, ולפעמים זה גם תפקידים שבכלל לא תואמים את הקישורים שלך ואת הנתונים שלך, הכול תלוי במה הצבא צריך באותו הרגע. אני מאמינה שקיבלת את חוברת מפרט התפקידים ביחד עם המנילה, תעברי על זה תחפשי משהו כלל צה"לי שמתאים לך, או תכנסי לאתר של צה"ל (בטוח יש בקישורים) ואולי ככה תדעי מה לבקש, שלא תרגישי כאילו לא נסיתי. בהצלחה בהמשך :)

apricota

New member
אני די מתקשה לסמוך על החוברת כי

אפילו התפקיד הכי מיותר, הכי הזוי והכי דבילי שקיים זוכה לתיאורים כאילו היה מדובר בתפקיד הרמטכ"ל. אם למישהו יש דעות אובייקטיביות אשמח לשמוע... תודה לכולכם מראש.

Unprety

New member
אין דיעות אובייקטיביות

כי לאנשים שונים מתאמים תפקידים שונים ומה שנחשב לחרא תפקיד בשביל אחד יחשב לגן עדן בשביל אחר. ואני דוגמא לכך

bery18

New member
תשובה מטומטמת ליסמין

שאוהבת מין (זה חאוז..לא להעלב) אני אישית הייתי ממליץ על סמב"צית חי"ר, אם תחפרי לקצין מיון תוכלי לקבל דברים טובים

למעלה