אתה צודק בוודאות מוחלטת
היוואיר שיחק את אחד החוטפים של טרי וקים. באליק היה קשור בצורה מסוימת לפאלמר וג'ק. שניהם שיחקו 2 פרקים עד כמה שאני וזכ ושניהם נהרגו. היוואיר ע"י טרי ובאליק ע"י מישהו מיסתורי. ואם כבר בשחקנים ששיחקו בסדרות אחרות עסקינן אז..... בעונה השנייה שיחקה האחות הבלונדינית הקטנה בתיכון הילסייד(התפקיד הראשון שלה ומשם אני זוכר אותה), סיוט בחדר המורים, וגם בפרק אחד של גולשים בזמן. למי מכם שראה את "המסור" אז השחקן ששיחק את הדמות הפסיכוטית שתיננה את הכל (jigsaw) שיחק לקראת סוף העונה השנייה. בעונה השלישית המקסיקני ששיחררו מהכלא שיחק ב"מאחורי קווי האויב" עם ג'ין הקמן ואוון וילסון. את העונה הרביעית עוד לא יצא לי לראות (מכאן החור בהשכלה). בעונה החמישית שיחק סאם משר הטבעות ב-ctu. בעונה השישית הרוסי גרדנקו שיחק את בוריס בסנאצ' (אני פשוט מת על הדמות שהוא עשה בסנאצ'). אסד שיחק באיזה סרט של טיפוס הרים שם גם ורוניקה (מהעונה הראשונה של נמלטים) שיחקה ראו קישור http://www.imdb.com/title/tt0190865/ יש את העוזר של הנשיא ששיחק במכסחי השדים ובאלי מקביל (זה מה שאני זוכר בוודאות) בטוח שיש עוד זה מה שאני זוכר פרט לאסד שבאמת לא זכרתי בדיוק אז בדקתי ומכאן הקישור