שאלה קצת מוזרה

toxic2004

New member
שאלה קצת מוזרה

למה קיפר כל הזמן ממצמץ בעיניים? אגב, אני מעריץ מושבע של הסדרה.

toxic2004

New member
ועוד משהו,

היוואר ובלאיק מנמלטים משחקים ב24 בעונה ראשונה נכון?

mrOrange22

New member
אתה צודק בוודאות מוחלטת

היוואיר שיחק את אחד החוטפים של טרי וקים. באליק היה קשור בצורה מסוימת לפאלמר וג'ק. שניהם שיחקו 2 פרקים עד כמה שאני וזכ ושניהם נהרגו. היוואיר ע"י טרי ובאליק ע"י מישהו מיסתורי. ואם כבר בשחקנים ששיחקו בסדרות אחרות עסקינן אז..... בעונה השנייה שיחקה האחות הבלונדינית הקטנה בתיכון הילסייד(התפקיד הראשון שלה ומשם אני זוכר אותה), סיוט בחדר המורים, וגם בפרק אחד של גולשים בזמן. למי מכם שראה את "המסור" אז השחקן ששיחק את הדמות הפסיכוטית שתיננה את הכל (jigsaw) שיחק לקראת סוף העונה השנייה. בעונה השלישית המקסיקני ששיחררו מהכלא שיחק ב"מאחורי קווי האויב" עם ג'ין הקמן ואוון וילסון. את העונה הרביעית עוד לא יצא לי לראות (מכאן החור בהשכלה). בעונה החמישית שיחק סאם משר הטבעות ב-ctu. בעונה השישית הרוסי גרדנקו שיחק את בוריס בסנאצ' (אני פשוט מת על הדמות שהוא עשה בסנאצ'). אסד שיחק באיזה סרט של טיפוס הרים שם גם ורוניקה (מהעונה הראשונה של נמלטים) שיחקה ראו קישור http://www.imdb.com/title/tt0190865/ יש את העוזר של הנשיא ששיחק במכסחי השדים ובאלי מקביל (זה מה שאני זוכר בוודאות) בטוח שיש עוד זה מה שאני זוכר פרט לאסד שבאמת לא זכרתי בדיוק אז בדקתי ומכאן הקישור

meetAmeet

New member
מוסיף. לא בטוח אם זה ../images/Emo58.gif?

דזמונד מאבודים שיחק בעונה החמישית בתור הסוכן הגרמני. דיוויד פאלמר משחק גם ב-The Unit. חביב מרוואן מהעונה ה-4 הוא כמובן לא אחר מהמומיה בכבודה ובעצמה! ואשתו של גראהם... מה שמה... עברה היישר מהירוס לשחק ב-24, הסדרה שנמצאת בדיוק על אותה משבצת בלוח השידורים אצל החברה המתחרה. מישהי פה ממורמרת. ואם כבר מדברים על גראהם הוא דר' רוברט רומנו מ-ER! (פה אני מודה הסתכלתי ב-IMDB, לא יכלתי להזכר מאיפה הוא נורא מוכר לי). והיו עוד כל כך המון... כשאני אזכר אני אגיד.

Sid

New member
עוד כמה

ג'ין מאבודים שיחק כראש צוות טאקטי באחת העונות. כריסטופר אנדרסון מהעונה החמישית שיחק את לא אחר מאשר רובוקופ. סיריל אוריילי (האח המפגר של ריאן באוז) שיחק סוכן FBI בתחילת העונה השישית.

apache64a

New member
איך שכחת את....

הבלונדינית בעונה 6 עוזרתו (ויותא מזה..) של סגן הנשאי ששיחקה בעונה היחידה של "פלישה". וריקי שרודר כמובן שהיה הילד הקטן ב"סיפורו של אלוף" וכשהתבגר שיחק בסידרה silver spoons וכשהיה ילד גדול כבר שיחק כמה עונות בNYPD. לא יודע אם אתם יודעים אבל מי ששיחק את "קרטיס" (ז"ל) שיחק ב"גל הראשון" הקאלטית.

saryle

New member
אני לא בטוחה בקשר לזה

אבל שמעתי שהוא נולד גם עין אחת ירוקה ועין אחת כחולה, והוא שם עדשת מגע כחולה על העין הירוקה- זה יכול להסביר את המצמוץ. למרות שאני בכלל לא שמתי לב שהוא ממצמץ

toxic2004

New member
הוא ממצמץ המון,

עכשיו אני רואה פרק אחד והוא ממצמץ כל הזמן. מתחילת הסדרה הוא ממצמץ. מעניין באמת למה

toxic2004

New member
כל העונות

בסרטים אחרים שלו הוא לא ממצמץ כל כך הרבה כמו בסדרה.

The Human

New member
אולי כדי להראות קושי מסויים

לתפקד אחרי זמן כ"כ ארוך ללא שינה..?? לא ראיתי אותו ממצמץ בסרטים שבהם הופיע.. ונראה לי שזה ההסבר הנכון..

30ofir30

New member
אולי תפעילו את ההגיון

וזאת הגדולה של הסדרה שמראה שגיבורהוא בסה"כ בנאדם עייף, לחוץ ובסה"כ בן אנוש

toxic2004

New member
אבל

רק ג`ק בסדרה? מה עם השאר? לא עייפים? לא נחים גם. כמוהו.

30ofir30

New member
בו מתמקדים רוב הזמן בגלל זה יש את הצורך

בלהראות גם מילו לחוץ גם היועץ של הנשיא ואבא של ג'ק שכל הזמן גירד את המצח!

cj20

New member
דווקא נראה לי זו העונה שהכי פחות מתמקדים בג'ק

? העלילה של הנשיא, התרחשויות ב-CTU - כשחושבים על זה, בקושי רואים את ג'ק..

Y. Welis

New member
אגב זה, קיפר סאתרלנד הופיע אצל קונאן

בחמישי האחרון. כמובן שהתוכנית שודרה לפני תחילת העונה והוא מסר שם רק קצת פרטים על הפרק הראשון. נראה די לא מעניין - יותר שמח לדבר על סרט תיעודי שיצא על סיבוב שלו עם להקה באירופה.

למעלה