שאלה קצת מוזרה

ט ש ה

New member
שאלה קצת מוזרה

הי לכולם! אני מחפשת סרט, סדרה או קומיקס (בעצם כל דבר) שמתעסק עם מישהו שרוצה להיות גיבור על ומנסה לעשות את זה במציאות. אני יודעת שהיתה פעם סדרה כזאת בטלויזיה אבל אני לא זוכרת את השם, אז אם מישהו מכיר משהו כזה אני אשמח :) תודה

DDN

New member
ברוכה הבאה

שאלה לא מוזרה כלל, אבל לי אין תשובה. . .. השאלה היא בדיוק בנושא הפורום אגב ולא מוזרה. .. . לגבי הסדרה.. . . הייתה את "MY SECRET IDENTITY" עם ג'רי אוקונול, אבל הוא לא ניסה להפוך שם לגיבור על.. . .

Artoo Detoo

New member
לא ממש הבנתי את השאלה אבל אני ינסה

יצא סרט קומי בתחילת שנות ה-90 על אדם שמנסה להיות גיבורי-על, בהתחלה הוא נראה מאוד מגוחך אבל אחר כך הוא הופך לגיבור העיר. אני חושב שקוראים לסרט ''בלנק-מן''. מה שבילבל אותי בשאלה זה שכתבת ''ומנסה לעשות את זה במציאות''. את מתכוונת ל-''מציאות'' כחלק מהעלילה או לסוג של ריאליטי? בימים אלו רצה בארה''ב סדרת ריאליטי בת 6 פרקים בשם ''Who Wants To Be A Superhero?'' על קבוצה קטנה של אנשים שממציאים לעצמם כוחות, כינוי, ומעצבים לעצמם חליפה. במהלך התוכנית הם מבצעים משימות כשהם חייבים להתנהג כגיבורי על (לפעמים זה נראה די מגוחך) כשהזוכה בסוף הסדרה יזכה לסדרת קומיקס (או רק חוברת אחת, לא זוכר בדיוק) בכיכובו (או יותר נכון בכיכוב הדמות שהמציא לעצמו).

ט ש ה

New member
תודה

התכוונתי יותר למשהו בסגנון של הדבר הראשון שהזכרת. לא התכוונתי למציאות באמת, אלא המציאות של הסיפור תודה בכל מקרה :)

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהממממ צריך לצאת משהו בקרוב

""WHO WANTS TO BE A SUPERHERO? Written by Stan Lee and Welles Hartley. Dark Horse Comics has teamed with the Sci Fi Channel, Nash Entertainment, and comics legend Stan Lee to turn real-people-turned-superheroes into actual comic book superheroes! For the show Who Wants to Be a Superhero?, Dark Horse and Glass House Graphics joined forces to create a first-issue comic book cover for each of the eleven contestants. The winner of the reality TV show (still to be determined as of this writing) will appear in their own comic-book adventure. Over the course of six weekly episodes, Stan Lee will put a group of would-be superheroes through their paces, testing them on courage, character, and compassion. Some heroes will fall, while one will emerge triumphant. Who will be a superhero? We don't know yet, but ,somebody is going to live every comics fans' dream! 32 pages, $3.50, in stores on Oct. 4. ""

MajorWinters

New member
סדרה חמודה אגב.

ראיתי פרק אחד. בקרוב השני... מישהו רואה אותה? אני מקווה שהעטיפה זה לא ספוילר למנצח בתחרות

Artoo Detoo

New member
אני רואה.

סדרה חמודה. לפעמים מעניינת לפעמים מגוחכת.. העטיפה היא לא ספוילר למנצח מכיוון שלא כל הסדרה שודרה (ככל הנראה הגמר יהיה בשידור חיי), עשו עטיפת קומיקס לכל אחד מהמשתתפים בתחרות.. ואתה יכול לראות את הכל כאן: http://www.darkhorse.com/news/interviews.php?id=1331

למעלה