שאלה קצת מוזרה.. :/

חזי147

New member
שאלה קצת מוזרה.. :/

האם חל כל איסור לרכב מסוג כזה או אחר לחצות מסילת ברזל? אני מתכון שאין מחסום או משהו אחר וכדומה. לדוגמא איסור של אוטובוס או רכב מסחרי אחר וכו'. האם יכול להיות שיכול להיות כזה איסור? חח אם יש אני לא רוצה לחשוב איך הם יגיעו ליעדם...:)

Daemonlior

New member
שאלה מעניינת..

"האם יכול להיות שיכול להיות כזה איסור?" תראה, מצד אחד, יכולה להיות שיכול להיות.. ומצד שני, יכול להיות שלא יכול להיות.. אבל מצד שלישי, לא יכול להיות שיכול להיות, ותתפלא, יש גם צד רביעי, שלא יכול להיות שלא יכול להיות.. סליחה, נורא משעמם לי
בכל אופן, בקשר למסילה, לא, אין כזה דבר, אבל מה שכן, יכול להיות כביש שבמקרה חוצה בו מסילת ברזל והוא מוגבל לרכבים מעל משקל מסויים וכו'.. ראה תמרורים: 41,42,43,44,45,46,47,74,75,76,78 רוצה עוד?

חזי147

New member
יופי של הסתלבטות....

את בטוחה בתשובה הזאת? מישהו אמר לי ששאלו אותו שאלה כזאת בתיאוריה אבל לא היתה תשובה "אף תשובה אינה נכונה"

Daemonlior

New member
כי התשובה באמת לא נכונה..

על פסי רכבת לא יכולה להיות הגבלה.. אבל על קטע כביש כן יכול להיות.. אם אחד התמרורים שהזכרתי מופיע שם, אותו הרכב לא יוכל לעבור שם מפאת התמרור.. נ.ב. בטוח* <- אני גבר!

tttttttttt1

New member
חחחחחחחחחחחח ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אגב,גם אוניה לא אמורה לחצות

שאלה לגיטימית לחלוטין, ולא מוזרה.

והתשובה לגיטימית אף היא: חל איסור על רכב המורשה להסיע 11 נוסעים ויותר לחצות מסילת ברזל, באם אין כביש גישה סלול מאספלט במרחק של 20 מטרים משני צידי המסילה. האיסור גורף, וכולל את אותם רכבים גם כאשר הם נוסעים ריקים.

חזי147

New member
סוף סוף תשובה לעניין.

מקוה שעכשיו אף אחד לא יסתלבט... נ.ב הדבר כולל גם אוטובוס או רכב כבד אחר?

../images/Emo45.gifכן, כולל אוטובוס.

אני חוזר על העניין: כל רכב המורשה להסיע 11 נוסעים ומעלה {וזה כולל זוטובוס (המוניות טרנזיט הגדולות נקראות זוטובוס)}, גם כאשר אינו מסיע נוסעים, לא יחצה מסילת ברזל אלא אם סלול כביש גישה מאספלט באורך של לא פחות מ-20 מטרים משני צידי המסילה. לגבי רכב כבד אחר אני לא יודע

למעלה