שאלה קצת מוזרה

wildgirl1

New member
שאלה קצת מוזרה

אבל מעניינת אותי. האם מותר לאדם שהוא לא הנהג לשבת במושב של הרכב עם הרכב מכובה ועומד בצד ? האם יש איזשהו איסור לגבי זה?

Freemee

New member
אני מאמין שלא

כל עוד אתה לא נוהג והרכב לא זז ואתה עוצר במקום בטוח אז מה זה משנה מי יושב איפה. אבל עדיף שלא לתת כי בד"כ ילדים סקרנים והסקרנות כידוע הרגה את החתול.

wap mag

New member
נראה על פניו שכן

אבל אם את בעליה ואת משחקת שם באמברקס או בקלאץ נראה לי הרכב יכול להדרדר,בכל אופן אפילו אם החתול יסתקרן ישארו לו 6 נשמות ככה שאין מה לדאוג

aviGODFATHER

New member
מותר... אבל

לדאוג שבאמת מישהו לא יוריד את האמברקס והאותו ידרדר... וכמובן להוציא את המפתחות. בכל אופן, איסור חוקתי - אין.

ChilD SouL

New member
מזכיר לי...

כשהייתי יותר קטנה וללא רישיון ונוסעת עם אחי לכל מיני סידורים, הוא היה משאיר אותי ברכב ותמיד הייתי עוברת למושב של הנהג ומזיזה ת'הגה כאילו אני נ[ו]הגת.
אחחחח... היו ימים.

adidas88

New member
גמלי גמלי

יום אחד היינו בפיקניק והחננו את האוטו בירידה ואחותי וחברה שלה התחילו להתווכח אם אחותי מורידה את האמברקס האם האוטו מדרדר כן או לא אחותי טענה שכן וחברה שלה טענה שלא. הן היו בנות 6 ככה (אני וחברה שלי היינו בנות 5 וכולנו היינו סתם ככה באוטו). בכל מקרה הן הלכו לבדוק את העניין הורידו את האמברקס והתחלנו להדרדר. זה דיי טראומה!!!!

WildLove

New member
מה מוסר ההשכל?

לא לתת לנשים לנהוג!!!! ולפני שתאכלו אותי אני אסביר שגבר, היה קצת יותר חכם והיה זוכר להשאיר את האוטו בהילוך כשהוא מכובה

adidas88

New member
זה עדיין לא היה מונע

את ההדרדרות. זה היה בהילוך אבל כשמורידים את האמברקס זה קצת מתחיל להדרדר

למעלה