שאלה קצת מוזרה

מ י י ד ן

New member
שאלה קצת מוזרה

הסקס ביננו מושלם, אבל בפעם האחרונה פתאום הרגשתי כאשר אני מחדיר את איבר מיני לנרתיק של בת זוגתי אני לא מרגיש כלום, כאילו שהנרתיק התרחב. העיניין העלה תהיות ושאלות רבות, ובינן גם את השאלה האם היא היתה ערב קודם עם מישהו אחר שיש לו יותר גדול משלי ויכול להיות שבגלל זה הנרתיק התרחב? מה דעתכם?

ohadz

New member
אולי הזין שלך התכווץ?

היית עם מישהי עם כוס ממש צר לאחרונה?

daniella1980

New member
יכול להיות שאתה בנאדם חרדתי?

איך לכל הרוחות זה היה הדבר הראשון שעלה בראשך? ולגבי תשובה עניינית למרות שזה הזוי, תשובתי היא שלא, גם אם בעולם ההזיות שלך כושי עם זין גדול זין אותה אתמול בלילה, הנרתיק שלה לא התרחב מזה. נרתיק הוא איבר מאוד גמיש, והוא מתכווץ לאחר קיום יחסים בחזרה לגודלו, ומתרחב בהתאם בעת קיום יחסים (או לידה לדוגמא). נכון שיש נשים שהנרתיק מתרחב באופן יחסי עם הזמן, לאחר כמה לידות לדוגמא וכיו"ב, אבל זה עדיין בלתי תלוי בעובדה שאתה לחלוטין הסטרי. לגבי תחושה במשגל, יכול להיות שהיא היתה ממש רטובה ואז התחושה התעמעמה, יכול להיות שלא עמד לך לגמרי, יכול להיות שהיא הרפתה את השרירים בנרתיק לגמרי (וכאן המקום לשלוח אותה לחזק אותם אבל בטח שלא בהקשר הזה). אבל נדמה לי שבנאדם נורמלי לא היה חושב דבר ראשון על האופציה שלך, לדעתי זה מעיד על חוסר אמון - בעיה בזוגיות, או חרדתיות שלך שלא קשורה למציאות.

Kרן

New member
אופטימי הוא בטוח שלא...

אני מסכימה עם דניאלה, הלכת רחוק עם המחשבות שלך..

תרגע

אצלי בסקס זה גם ככה. לפעמים הכל שם מכווץ ואני מרגישה כאילו הוא מצוייד כמו כושי ולפעמים אני ממש רטובה ורפויה, ולא מרגישה הרבה! זה ממש ממש טבעי, ונפוץ. מעבר לזה, גם אם היא שכבה אתמול עם מישהו מצוייד, היא בכל מקרה אמורה להתכווץ עד שהיא שוכבת איך....או בקיצור- תרגיע.

daniella1980

New member
אז תכווצי:) ותרגישי המון ואף תקדמי

לעצמך אורגזמה-שתיים. זה דורש אימון ולמידה עצמית, מומלץ בחום, לא מזמן שמו כאן קישור על תרגילים לאימון שרירי הנרתיק. (ושוב אני מדגישה, מומלץ **עבורך** לא דיברתי בכלל על תופעת הלוואי החיובית - שגם הגבר מאוד יהנה מזה).

למעלה