שאלה קצת מוזרה...

חזי147

New member
שאלה קצת מוזרה...

שאני עושה טסט יש עלי חובה לראות יאני שיש את כל התעודות של האוטו? רישיון רכב וכל זה? אחרי הסיפור אם החגורת ביטחות הכל ניראה לי מוזר... איזה דברים קטנים צריך להקפיד בזמן טסט?

a l x

New member
כן, חגורות זה עיניין בעייתי

צריך לבדוק שכולם חגורים. אבל תעודות של האוטו זה המורה שלך צריך לדאוג. לא תוכן לגשת לטסט אם התעודות של האוטו לא תקינות.

עוד "חרטות"

כיוון המראות, ישיבה נכונה, אורות(במידת הצורך), תפעול נכון(לדוגמא, להפעיל מפשיר אדים במידת הצורך) וכו'.

NewUser4

New member
זה חרטות?

זה מאוד חשוב! הפעלת מכשיר אדים, הפעלה נכונה של מגבים, הפשרת אדים בחלון קדמי, כיוון המראות, תפעול נכון של אורות ועוד. אלה דברים מאוד בסיסיים בתפעול הרכב ומצפים מהנבחן שידע אותם. לגבי חגורות במושב האחורי, פשוט לזכור לחגור. למרות שרוב הבוחנים כלל לא ייתנו לזה חשיבות, זה לבטיחותכם האישית בלבד. לגבי תעודות הרכב, זה לא מעניינכם, אין לכם מה לדאוג בנושא.

חלילב חרטות! אני מחזק את דבריך!

הכותרת היית צינית בהתייחסות לכותרת התגובה אליה היא משורשרת, ובגלל זה יש מרכאות.

חזי147

New member
בימים "חורפיים"

השמשה מכוסה באדים ואתה לא רואה כלום המפשיר אדים מזרים אוויר חם לשמשה הפנימית וכל האדים נעלמים להם...

Superdror

New member
כשיש הצטברות של אדים משתמשים

בזה. לרוב בימי החורף. שאל את המורה שלך שיסביר לך נקודתית איך להפעיל את המפשיר אדים הקדמי - וגם את האחורי. בלי שום קשר, חובה לדעת כיצד להפעיל אותם בכל רכב עליו אתה נוהג.

למעלה