שאלה קצת מוזרה.....

dark sasuke

New member
שאלה קצת מוזרה.....

אפשר במציאות להישתמש בצ'אקרה??? (כמו בנארוטו)

renegader

New member
בעיקרון כן אבל לא כמו בנארוטו

ולא ממש קוראים לזה צ'אקרה את תשמעי את המילה -"צ'י" שזה הדבר הכי קרוב וזה רק לדברים רפואיים זה יותר נפוץ בדתות כמו שינטו ובודהיזם וכאלה אבל את לא תיראי מישהו עושה ראסנגאן ברחוב חחחח

renegader

New member
רק גנג'יטסו

חחחח סתם זה רק למטרות רפואיות ואולי גם באומנויות לחימה תישמעו את זה אבל רק בהקשר של שליטה על הגוף

renegader

New member
לא

צריך להיכנס לזה לגמריי ולהאמין בשטויות האלה ולהתפלל לבודהה או משהו לא יודע

A K I R A

New member
../images/Emo45.gif עשו את זה למשהו שאני מכירה

זה כזה... מוזר ומיגע XD

lily kane

New member
מה?

מה שאתה אומר כרגע לא נכון לפי הידע שלי ראשית בין צאקרה לצי יש הבדל צאקרה זאת אנרגיה שקיימת במשהו גוף מסוים צי הוא מקור אנרגיית החיים של הגוף והנפש של בן אדם אפשר להשתמש באנרגיות למטרות ריפוי ריקי מלמד את זה לרייקי היום יש שתי דרכים אחת היא המודרנית - שמאמינה שמספר השיעורים צריך להיות קצר אבל השיעורים אינסטנסבים של כמה שעות (אני מניחה שזה מעיין יוצר אווירה) שנייה היא המוסרתית- המאמינה יותר במעבר בשלבים ולא בצורה אנסטנסבית זה בדרך כלל שיעור של יום בשבוע שעה וחצי . אני אישית למדתי רייקי 3 בשיטה המסורתית בזמנו (בזמנו כי סיימתי עוד לפני שהייתי זקנה בת 18 ועכשיו אני זקנה 19 וחצי) בעיקרון מספר השיטתות הריפואי ברייקי הולך כך שבריקי אחת אתה קודם לומד את הבסיס ולומד ריפואי מקרוב וצורת בסיסיות המתקשרות לריקי בריקי 2 אתה לומד בעצם את התהליך והסמלים שקשורים לריפוי מרחוק בריקי 3 אתה לומד את שני הדברים הקודמים ועוד מספר סמלים ודרכים פה גם יש הרבה טעימות מדרכי ריפוי שונות בריקי מאסטר אתה לומד איך ללמד אחרים רייקי אבל פה אתה חייב להיות בן 18 כמובן שחוץ מריקי יש עוד הרבה דעות על כיצד ניתן להשתמש באנרגיה וכו" אבל אני חושבת שפרטתי מספיק בנתיים

lily kane

New member
it ok

i sorry to attack you it just spirtalty was always somting importent to me i gess i just over react

dndboy

New member
../images/Emo103.gifיש מספר אנשים שיכולים

להשתמש בצ'אקרה גם למטרות רפואיות וגם למטרות של כאב... את הדרך הרפואית מלמדים בהרבה מקומות כמו ברייקי וכדומה למרות שלא כל אחד יכול ללמוד את זה.. את דרכי הכאב אני בספק שתמצא מישהו שילמד אותך למרות שאם יש לך כישרון מולד של שליטה בצאקרה אתה תוכל ללמד את אצמך... בכל מקרה אם יש לך כישרון עדיף ללמוד רפואי ולא את הכאב כי זה באמת באמת כואב...

kaiten

New member
משתמשים בצ'י, קי

צ'י בסינית קי ביפנית האנרגיה השל הגוף מאמינים שאפשר לתעל אותה ולהשתמש בה בחיי היום היום בסין התפתחה לא יודע אם אפשר לקרוא לזה אומנות לחימה אבל יש אמנות כזאת שנקראת צ'י גונג דרכה לומדים לתעל צ'י אם שמעת פעם על נזירי שאולין שתוקעים בעצמם חניתות וזה לא חודר זה צ'י גונג או אנשים שזורקים מחט וחודרים איתה חלון זכוכית או בן אדם שתוקע לו מחט ביד קושר אליה מכונית וגורר אותה זה מה שעושים מתיעול האנרגיה על רייקי לילי קיין הסבירה יפה צ'אקרות זה המרכזים האנרגטיים בגוף אפשר להגיד בערך ככה : מערכת הצ'י בגוף דומה למערכת הצ'אקרה בסדרה והצ'אקרות האמיתיות זה מרכזי האנרגיה (בערך כמו השערים שלי פותח בלוטוס שלו) אם תמתח קו דמיוני בין הבטן התחתונה למצח יש עליו איזה 5 צ'אקרות אם זה מעניין אותך תחפש בגוגל זה מופיע גם בקבלה וגם בבודהיזם תחפש עץ החיים (שזה מיפוי הצ'אקרות לפי הקבלה ) או תחפש סתם על מרידיאנים שזה עוד שם לצ'אקרות

NoKi2sh

New member
בטח שאפשר.

אימון אימון ואימון.... והרבה הרבה כוח רצון.

למעלה