שאלה קצת מוזרה

גקי1

New member
שאלה קצת מוזרה

לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול אבל בכל זאת.... קורה לי בחודשים האחרונים דבר קצת מוזר ומשונה ואשמח אם מישהו/י יוכל להאיר עיני ולתת הסבר. יש לי טלפון סלולרי עם שעון דיגיטלי המראה את השעה וכן יש לי שעון דיגיטלי ברכב וליד המיטה. מטבע הדברים אני מתבונן מעת לעת בשעונים אלה על מנת לדעת מה השעה וזאת לפי היכן שאני נמצא כמובן. במשך החודשים הסתבר לי דבר מוזר מאד. באופן החורג בהרבה מעל ומעבר לסטטיסטיקה ולכל פרופורציה השעה שאני רואה בשעון שאני מסתכל עליו היא עם הסיומת של הדקות 40:XX....כלומר 11:40 נניח או 09:40 וכו' וכו'. ואני מדגיש - זה בהרבה יותר מכל הדקות האחרות. יש הסבר הגיוני? תודה מראש - ג'קי

זאת תופעה ידועה.

כמו להתעורר בשעה מסויימת כל בוקר (בלי שעון מעורר). כמו לעשות צרכים גדולים בשעה מסויימת. וכו'... נתת פקודה במוח שלך, אולי מבלי לדעת, לראות בכל פעם את השעון בשעה הזאת. אני יודע שזה מפעים, אך זה מאוד רגיל. אפשר לראות בכך מיסטיקה ואפשר פסיכולוגיה. יש קשר בניהם. כי זה קשור לתת מודע. באהבה לך מיקי

מיקי יקר,,

אני שואלת את עצמי את השאלה שגקי שאל תקופה די ארוכה ולא מצאתי הסבר לתופעה, והנה בכמה מילים שכתבת הבנתי איך זה קורה שאני רואה כמעט תמיד, כשאני מביטה על השעון הקטן למטה על מסך המחשב,, את השעה 11:11 או 22:22 ולעיתים גם 23:23.. ועל זה קבל
אוהבת..

למעלה