שאלה קצת מוזרה.........

just mili

New member
שאלה קצת מוזרה.........

אני רוצה לעבור לגור בת"א בדירת שותפים. הכוונה שלי הייתה לגור במרכז ת"א, אבן גבירול, יהודה המכבי, משהו כזה, אני גם עובדת באזור. אבל היום ראיתי דירה מקסימה בשכונת הדר יוסף ויש לה רק יתרונות חוץ מזה שהיא לא נמצאת במרכז תל אביב (יש לי רכב, נגישות זאת לא הבעיה). הבעיה היא שלי יש תמונה (אולי הזוייה) בראש על החיים במרכז, כלומר, אפשר לבלות בצורה ספונטנית, למשל סתם לרדת למטה לטייל או לשבת באיזה בית קפה ולקרוא ספר (דברים שאני לא בטוחה שיהיה לי זמן אליהם בכלל) או לא יודעת מה..... כולם תמיד מדברים על "חיי החברה התוססים של תל אביב" ואני תמיד הייתי משוכנעת שמדובר רק במרכז וזה נראה לי מאוד ורוד וכיף ודבר שאם אני עוברת לת"א אסור לי לוותר עליו.... האם זה באמת ככה? כולם מטיילים למטה, פוגשים חברים, חברות וכו'? האם זה באמת שווה על ויתור של דירה מקסימה? זה כזה משמעותי? או שזה רק נראה ככה? האם הרושם שבמרכז ת"א יש יותר צעירים מבמקומות אחרים בעיר הוא נכון? תודה לכל מי שעוזר.....

four seasons

New member
שאלה בכלל לא מוזרה...

אין ספק שיש יתרון במגורים במרכז ת"א ביחוד ברחובות שציינת, מהסיבות שהזכרת, ירדה מהבית עם סנדלים וישיבה באחת מעשרות בתי קפה וחניות, הזכרת את אבן גבירול, יהודה המכבי, האזור סמוך לכיכר בזל, פארק הירקון, אי אפשר לחשוב על אזור טוב וחי מזה ובעל פונטציאל, האם זה באמת כך, לא תמיד, אבל אפשרי, אם את יושבת בבית קפה צעיר באופן קבוע, מכבסת בחוץ, עושה קניות באזור, סביר להניח שתתהיה הכרות עם צעירי/ות האזור, אבל זה יכול לקרות גם בהדר יוסף, כמעט בכל מקום בתל אביב יש הוויה, נפתח בית קפה שכונתי, היא מתאימה לאוהבי/ות שקט, התמסדות וגידול ילדים, אם מצאת דירה שמצאה חן בעיניך, הדר יוסף שקטה וזה שונה בין האופציה לרדת מן הבית אל הרחוב או להגיע אליו ברכב, זה צריך להיות שיקול שלך.

danezeq

Member
הדר יוסף זה פרבר לכל דבר!

זה רחוק ממרכז ת"א למרות שזה ת"א הדר יוסף זאת אווירה של שכונה, אז נכון יש בית קפה וכולם ומכירים את כולם אבל זה שונה ממרכז ת"א! אגב אפשר להגיע גם מהדר יוסף לעבודה למרכז ת"א עם אופניים בלי לנסוע בכבישים או לידם אפילו (דרך הפארק) והרכיבה תימשך 20 דקות במקרה הכי גרוע אבל זאת לא הנקודה- החיים במרכז ת"א (לדעתי) יהיו שונים לגמרי

למעלה