שאלה קצת מוזרה

shefico

New member
שאלה קצת מוזרה

הבן שלי בן 7 חודשים (מחר ) תינוק יונק מדהים עד גיל 6 חודשים ינק מלא כיום אוכל גם אוכל מוצק אני עדיין מניקה בבוקר שואבת עוד פעם בעבודה ושוב מניקה כשאני חוזרת הביתה השאלה שלי היא כזו ..אין לי מחזור כבר 7 חודשים קיבלתי אחרי הלידה כ - 10 ימים בערך וזהו ולא אני לא בהריון שוב האם זה בגלל ההנקה ? וכשאני כבר אקבל מחזור אהאם זה יהייה עם "ריבית" על כל החודשים האלה?

sagitlaleche

New member
מחזור והנקה

נהדר שאת עדיין מניקה את הבן שלך למרות החזרה לעבודה! אי-חזרת המחזור לאחר הלידה קשורה בהחלט להנקה, וכשתקבלי מחזור זה לאו דווקא יהיה על חשבון כל החודשים שלא קיבלת בהם. רירית הרחם לא נבנית בזמן הזה. כל עוד אין ביוץ, רירית הרחם אינה נבנית ואין צורך בניקוי הרחם שקורה במחזור. ישר כוח!

רעותא

New member
בקשר לשאלה הקצת מוזרה../images/Emo39.gif

רציתי לדעת האם את נוטלת פמולן? כי אני מניקה מלא את בני בן ה- 4 חודשים ונוטלת פמולן רצוף ובכל זאת מקבלת מחזור ואותי זה די מבאס הייתי מוותרת על המחזור לעוד כמה חודשים

shefico

New member
לא

לקחתי בהתחלה את הכדורים אבל קצת לא היה לי טוב איתם מהבחינה שצריך לקחת אותם כל הזמן כל יום באותה שעה ( כפי שהרופא הסביר לי ) אבל גם כשלקחתי אותם 3 חודשים ראשונים לא קיבלתי מחזור (אני לא בהריון עשיתי בדיקה )

למעלה