שאלה קצת מוזרה

כלב קר

New member
שאלה קצת מוזרה

תהיתי לי מה זה חיילת משוחררת? עד מתי אני יחשב חיילת משוחררת? אולי אנחנו פשוט בשוק מהשחרור הפתאומי מהצבא וקשה לנו להפרד מהקטע הזה שליד השם שלנו לא יהיה יותר את המילה חייל או צבא... אולי זה דבילי מה שאני כותבת אבל מוזר לי הקטע הזה סתם נקודה למחשבה?! אתם לא חושבים שהארץ הזאת מטורפת? אתם יודעים מה...אל תתיחסו להודעה

אורי-

New member
5 שנים עד מיצוי כל הזכויות.

אחרי כן גם הפיקדון משתחרר כולו ואת נשלחת לדרכך.

bana

New member
אאמממ

נקודה למחשבה... כששואלים אותי למקצועי אני עונה חיילת משוחררת.. קשה לי להאמין שאני לא חיילת יותר!

כלב קר

New member
אני רותחת..זועמת...כועסת....רררר

טוב זה קצת מאוחר...אבל מעצבן אותי שבר רפאלי השתמטה מהצבא!!!!! אותכם לא??? דרך אגב גם בר פאלי ( מ"אהבה מעבר לפינה") לא התגייסה וגם הזמרת המגעילה רינת בר איזה בהמות הן...זה מעצבן אותי!!!

שריונר 7

New member
מדינה של פרזיטים....בר רפאלי.

כבר נמאס לשמוע על חולרות שמשתמטים מהצבא. בר רפאלי עם כל הכבוד לכישורי הדוגמנות/משחק שלה ולקשרים שיש לה בעולם הבידור בארץ/עולם היא עדיין אזרחית ישראלית בדיוק כמו כל אחד אחר פה ומחובתה לעשות צבא גם אם לא נראה לה וגם אם לא מתחשק לה . ככה זה במדינה שלנו - יש חוק והוא כולל את כולם - גיוס חובה בגיל 18 . אבל יש אנשים שהם מעל החוק וחושבים שמגיע להם הכל והם עושים מה שמתחשק להם . צריך להחזיר להם בהפוכה ואם למדינה הזאת היו ביצים אז היו מחרימים כל מיני "כוכבים" כאלה שלא עושים צבא ופוגעים בהם בחזרה . אני לא לוקח את זה אישית אבל זה נורא מרגיז . המדינה נותנת הרגשה כאילו הדם של אנשים מסוימים ( או החיים שלהם ) יותר חשובים מהדם ( או החיים ) של אנשים אחרים שכן עושים צבא ומסכנים את החיים שלהם למען הכלל . זה באמת מתסכל . אני עשיתי שרות קרבי ואני ייעשה גם מילואים מתי שייקראו לי בלי לחשוב אפילו . אני מורעל. אבל דברים מהסוג הזה באמת גורמים לי לחשוב עוד כמה פעם או פעמיים על המצב ואם הדבר הנכון זה להיות "פראייר" שעושה בשביל אחרים בזמן שאחרים דואגים רק לתחת שלהם .

למעלה