שאלה קצת מוזרה.. הייתם באים לפגישה מצוננים? פרטו ונמקו! לילה טוב[=
ד דניאלוש בת New member 22/2/11 #5 תלוי אני לא כ"כ אוהבת שמקנחים לידי לכן ההסתכלות זה כאילו אני עשיתי..
פ פתוחה מדי New member 22/2/11 #3 זה קרה לי........ קצת לא נעים אבל עבר בסדר גמור והוא אפילו רצה להמשיך.........זה אנושי לחלוטין....
0 00bar00 New member 22/2/11 #6 אוקי.. נכון, זה אנושי ביותר. אבל בשביל לצאת לפגישה צריך להרגיש בנוח, בטוח בעצמך. לא לחשוב על דברים אחרים זוץ מהפגישה. ומנ הסתם כשאתה מצונן אתה לא מרגיש בנוח וזה מציק..אבל שוב, זו רק אני..כל אחד והנוחיות שלו...
אוקי.. נכון, זה אנושי ביותר. אבל בשביל לצאת לפגישה צריך להרגיש בנוח, בטוח בעצמך. לא לחשוב על דברים אחרים זוץ מהפגישה. ומנ הסתם כשאתה מצונן אתה לא מרגיש בנוח וזה מציק..אבל שוב, זו רק אני..כל אחד והנוחיות שלו...
פ פתוחה מדי New member 22/2/11 #8 אני לא מבינה מה הבעיה לקחת איזה אקמול צינון או כל דבר אחר שעוזר וזה מקל על האי נוחות לפחות לשעתיים המדוברות
אני לא מבינה מה הבעיה לקחת איזה אקמול צינון או כל דבר אחר שעוזר וזה מקל על האי נוחות לפחות לשעתיים המדוברות
ק קליט New member 22/2/11 #14 מתי שהייתי מצונן אז לקחתי "דקסמול" כדי להקל על תופעות הצינון , הצינון נשאר ונהיה לי גם קול סתום . . . לכי תתבעי את חברת התרופות . . .
מתי שהייתי מצונן אז לקחתי "דקסמול" כדי להקל על תופעות הצינון , הצינון נשאר ונהיה לי גם קול סתום . . . לכי תתבעי את חברת התרופות . . .
ק קליט New member 22/2/11 #15 קצת צינון זה לא נורא אם מרגישים קר בכל הגוף אז זה מפריע לריכוז . חשוב מאוד ! לנגב את האף בשקט בבקשה . ולא לעשות קולות מסוימים כמו בבית וד"ל .
קצת צינון זה לא נורא אם מרגישים קר בכל הגוף אז זה מפריע לריכוז . חשוב מאוד ! לנגב את האף בשקט בבקשה . ולא לעשות קולות מסוימים כמו בבית וד"ל .
מ מיסטר שמח New member 22/2/11 #19 אני מקנח ת`אף בקול!מי שלא רוצה שלא יתחתן איתי.. אני מראה את כול האמת לפני החתונה<=