שאלה קצת מוזרה...

חTחתול

New member
שאלה קצת מוזרה...

אני לא יודע אם בכלל קיים דבר כזה אותו אני שואל....:) ואני גם לא חושב על לימוד כזה ממש עכשיו אלא יותר בעתיד, כחלק מאהבתי לתנועה באשר היא חשבתי על לימוד כזה במידה וקיים דבר כזה. אשמח אם ידוע לכם על מקום או מישהוא (אם קיים כזה) שמלמד ריקוד חסידי כוונתי לא לקפיצות ולפיזוזים סתמיים... אלא במידה וקיים כזה לימוד תנועה וריקוד כמו שקיימים סגנונות תנועה וריקוד אחרים (נניח בלט, גאז' וכו). גם אם אינכם יודעים אבל תוכלו לאמר לי היכן לשאול (נניח פורום באתר כלשהוא ברשת או רעיונות נוספים) אודה לכם. ממה ששאלתי עד כה נאמר לי על מקום מסויים (לינק בשורה מתחת) שם לא ראיתי שיש ריקוד חסידי http://www.othermove.com/ ושוב סליחה על השאלה המוזרה שבוע טוב

drall

New member
אני מכיר את רונן יצחקי

למדתי אצלו קורס במחול סופי לפני שש או שבע שנים. אם יש מישהו שיכול להבין בזה , זה הוא , כי הוא מאוד יסודי. אני ממליץ לך מאוד ליצור איתו קשר.

חTחתול

New member
תודה אבל

מחול סופי אינו מחול יהודי. אני מחפש משהו יהודי אותנטי וחסידי שנשתמר דורי דורות....

drall

New member
ברור שהוא לא יהודי

רונן יצחקי הוא לא סופי , אבל הוא פשוט לומד את הנושא בצורה יסודית ויודע להעביר אותו בצורה יסודית. אני סומך עליו לגמרי בעניין הזה, אם הוא אומר שהוא יודע ללמד מחול חסידי אותנטי אז הוא יודע ואין לך מה לפחוד , אני לא חושב שיש מישהו שיודע לעשות עבודה יותר טובה ממנו. אני ראיתי שיש בניו יורק רקדנים שעוסקים בזה , אבל ניו יורק לא רלוונטית בשבילך , נכון?

למעלה