שאלה קצת מוזרה..

שאלה קצת מוזרה..

שאני אפילו לא יודעת אם היא קשורה לכאן, אבל אולי קצת... קורה לכם לפעמים שאתם נזכרים במשהו שקרה לכם ולא זוכרים אם זה היה חלום או מציאות? או שאני המוזרה היחידה שזה קורה לה?

333ofir

New member
אף פעם לא קרה לי

מה כן, היה יום אחד שחלמתי שחבר שלי עשה לי משהו רע, כל היום הייתי עצבני עליו והוא לא הבין למה XD חחחחח

מציאות או חלום

קורה לי מידי פעם במיוחד אם אני ישנה חזק ואז אח שלי בא ואומר לי משהו או כשמתקשרים אלי ואני עונה מתוך שינה עד עכשיו אני לא יודעת אם זה קרה במציאות או שחלמתי את זה

hnnr

New member
את מדברת על דברים שקרו (או לא) בעבר הרחוק ?

יש דברים שלאחר הרבה שנים אני כבר לא בטוח שהם באמת קרו לי.

333ofir

New member
כשאני חושב על זה...

זה כן קורה לי. תמיד בבוקר שאמי מעירה אותי מהשינה, אני לא בטוח אם זה היה חלום או מציאות, ואני מופתע לישמוע שהיא ניסתה להעיר אותי :)

One Drop

New member
דווקא זה קרה לי הרבה מאז שנכנסתי לכל הדיל של

חלומות צלולים. ולפעמים זה הגיע לרמה מפחידה.. יום אחד אני זוכרת שקמתי, פתחתי את החלון והסתכלתי למטה לגינה ואגב אני קומה רביעית.. ופשוט הסתכלתי והוצאתי חצי מהגוף מחוץ לחלון.. בבוקר קמתי וראיתי רווח בין שני התריסים בחלון, כאילו שלא סגרתי עד הסוף ואני תמיד סוגרת+נעילה וכל כך נבהלתי S: ואני לא יודעת אם זה היה חלום או מציאות. וקרו לי מלא דברים רק שחלק כבר שכחתי :|

silverhawk

New member
לא שכיח, אבל אכן קורה

לא נראה לי שיש לזה קשר לחלומות צלולים, אגב.

לי דווקא נראה שכן

כי שמתי לב שזה קורה לי מאז שהתחלתי להתעסק עם הנושא של חלומות צלולים. אולי מעצם העיסוק בחלומות...

silverhawk

New member
גם לדעתי

כנראה שאת פשוט זוכרת יותר חלומות ובצורה יותר טובה (באופן מודע או לא).

DLS2

New member
לי קרה משהו דומה

כשהייתי קטן היו מקרים שאחרי שהם קרו ידעתי שחלמתי את המקרים האלה לפני כן, כאילו הייתי בטוח שהחלום שחלמתי התגשם.. זה היה משהו מוזר... \:

דז'ה וו זה משהו אחר

זה כשקורה לך משהו ובאותו רגע נדמה לך שבדיוק אותו דבר קרה לך כבר פעם. אני לא מדברת על זה. אני מדברת על איזשהו זיכרון של מקרה שחוויתי אבל באותו רגע אני לא זוכרת אם חלמתי אותו או שזה קרה במציאות. למשל לא מזמן קרה לי שמצאתי באחת המגירות משהו שכבר הרבה זמן חיפשתי. כמה ימים אחר כך זכרתי שמצאתי את אותו דבר אבל לרגע היה לי ספק אם זה באמת קרה או שבעצם חלמתי את זה. רק אחר כך כשפתחתי את המגירה שוב התברר לי שזה לא היה חלום...

למעלה