שאלה קצת מוזרה -אבל בבקשה =רצינות!

שאלה קצת מוזרה -אבל בבקשה =רצינות!

שלום לכולם, יש לי שאלה אבל אני מבקש שמי שמתייחס שיענה לי בפירוט כמו שאני הולך לפרט את השאלה... תודה מראש! טוב, שמי לא משנה ואני בן 17 וקצת, הכרתי מישהי שנדלקה עלי ואתמול שראינו סרט בבית של ידידה שלי היא ישבה לידי - עכשיו שכיבו את האור היא התחילה לשלוח אלי ידים לתוך המכנסים... כל העניין הזה לא כ"כ חדש לי - אבל זה היה משהו אחר כי אני מכיר אותה שבוע! אח"כ היא נשענה עלי ולקחה לי את היד למאחורי הגב שלה והכניסה לי את היד שלי לתוך החולצה שלה ישר לשד! ארתי לעצמי טוב, וזרמתי... אבל הנה אני סוטה מהשאלה שלי לגמרי!!! עכשיו אני מעוניין לשכב איתה ורק דבר אחד עוצר אותי... אני קצת מפחד, יש לי כמה סימני שאלה שאני מקווה שאולי כאן תעזרו לי. 1. שאלת מליון הדולר: איך לעזאזל אני אמור לגרום לה לגמור... הרי ידוע לי שלבנות לוקח המון זמן יחסית לגבר לגמור - אז איך אני מקיים את ה"משחק המקדים" ומתי אני חודר? טוב, אני קצת נתקע עם השאלות - הלילה היו לי אלף שאלות ועכשיו אני קצת "מתרגש" אז בבקשה תענו לי כל זו ואני אמשיך לשאול... ממש ממש תודה!

deyulia

New member
טוב-ההמממממ

א. אם תנבור בהיסטוריה של הפורום תראה הרבה לינקים לשאלה שאתה שואל. ב. מהודעתך אני מבינה שהבחורה די פתוחה ויודעת מהי היא בדיוק רוצה ממך, אז למה שלא תשאל אותה מה עושה לה טוב? בכל אופן ניסיתי, אז שיהיה לך בהצלחה.

עצתי לך

אחי תקשיב הכי חשוב זה שתעשו את זה שאתם שניכם מעוניינים ברגע שהיא מעוניינת תזרום תתעלס איתה תלטף אותה תלקק את הצוואר תלקק לה גם את הפטמות זה מאוד מדליק ונעים לבנות ותלקק לה את הבטן ואל תתבייש גם תרד לה זה דבר שבנות מאוד אוהבות ומתגרות ממנו הייתה לי בחורה שגמרה רק מירידה את כל מה שרשמתי לך למעלה תזרום אם זה אין לזה סדר פעולות כמו מצפון לדרום או משהו כזה פשוט תעשה את זה בהתאם לחושניות שבינכם אם היא בתולה אז תהיה עדין ומתחשב כי זה כואב להם בפעם הראשונה אם היא לא בתולה תחדור עליה לאט ובהדרגה תמשיך תוך כדי תנשק אותה ותלקק אותה והכי חשוב שאתה גומר אל תזנח אותה זה דבר מגעיל לעשות זהו אחי אני מאחל לך שתעשה חיים

orit74

New member
אין לי מה להוסיף

אתה בהחלט מורה טוב אני מסכימה שאם שניכם מעונינם תלך על זה והכי חשוב בסוף אל תזניח אותה

אלדד26

New member
ה ת ש ו ב ה

יקירי, בוא ואגלה לך סוד שרק אני מכיר. טוב, האמת, לא רק אני מכיר, יש עוד איזה שניים שמכירים. כל אישה היא עולם ומלואו. כל אישה גומרת אחרת. כל אישה צריכה את הסיפוק שלה בדרכים שונות. יש כאלו שיגמרו אם תרד להן; יש כאלו שיתביישו מזה או ייגעלו ואז זה turn off. יש כאלו שהחדירה משגעת אותן, ויש כאלו שזה יכאיב להן או שזה סתם לא יהיה מעניין. בקיצור - כל אישה היא עולם ומלואו, כמו שאמרתי. תהליך הגילוי והלימוד מעניין בפני עצמו. ובחורה כזו פתוחה וזורמת, בוודאי תשמח לספר לך בדיוק מה עושה לה את זה. ובפרטי פרטים. אז יאללה, תחגוג!

נועה בת

New member
זה הדבר הכי חכם שקראתי

פה בין התגובות... אכן כול אישה היא עולם ומלואו וזה רחוק אלפי שנות אור מלהיות מתמטיקה בהצלחה לך ילד ...

deyulia

New member
ועוד משהו

אם היא לא הצליחה להגיע לאורגזמה, אל תאשים את עצמך, כי נשים בגילאי העשרה וכן גם נשים מבוגרות, לא תמיד מצליחות להגיע לאורגזמה, מה לעשות אנחנו קצת יותר מורכבות מכם.
ושוב בהצלחה

WOW - לא האמנתי שיש כאן כאלה אנשים

ממש תודה, אני כבר מרגיש יותר טוב... עכשיו יש לי עוד שאלה, אחד התיחס אליה קודם: מה אני עושה מתי שאני גומר - איך אני "מסתדר" ובו זמנית לא "בורח" לה?

orit74

New member
שאלות קשות על הבוקר

זו באמת לא בעיה קשה כל כך , אתה יכול לחבק אותה ואז ללכת להסתדר , שום דבר לא יקרה אם תעשה את זה כמה דקות אחרי זה , שום דבר לא יברח לה , בעוד שאם באותו הרגע תקום , זה לא יראה טוב זו דעתי בעיניין

טל קר

New member
שכח מהעצות שלנו, לפי מה שאתה מספר

היא יודעת לעמוד על שלה. אז אל תלך לפי איזו עצה מספר, שאל אותה מה היא רוצה. עושה רושם שהיא בהחלט יודעת.

למעלה