שאלה קצת מביכה

axelenXgf

New member
שאלה קצת מביכה

שלום השאלה שלי היא קצת מביכה ולכן אין סיכוי שאני אדבר עם עו"ד פנים מול פנים, אז פניתי אליכם. אני שוקלת להצטלם לאתר פורנו באינטרנט, ב e-mail ששלח לי מנהל האתר הוא כותב: "התצלום הוא בטשטוש פנים וכל פרט מזהה אחר, ורק לאחר צפייה שלך בתצוגה מקדימה של פינה ואישורה התמונות יעלו" השאלה שלי איך ואם אפשר לאכוף את ההבטחה הזאת, הוא הרי יודע שלא ילכו נגדו למשפט דבר שרק יגדיל את הפרסום, אז אולי יש אפשרות עם ערבות כלשהיא או צ´ק בטחון, מה עושים? תודה מיכל

תשובה

שיק בטחון יכול לשמש ערבות אבל אם תפני ללשכת ההוצל"פ והוא יגיש התנגדות הענין ייחשף. אני חושש שאין דרך משפטית להבטיח את ביצוע החוזה בלי לחשוף את עיסוקך במקרה של סכסוך. אולי תצטלמי עם מסיכה חיננית:)))))

nirdagan

New member
בואי אני אסביר לך משהו

אמנם ניהול אתר פורנו זה חוקי לגמרי, אבל המציאות היא שמסיבות שאת יכולה לחשוב עליהן בעצמך, כמעט כל מנהלי האתרים האלה קשורים בדרך זו או אחרת לעסקי הזנות, סחר בנשים, סמים, וסחיטה באיומים. אם לא הצלחת לחשוב בעצמך, העיסוק הזה מספק להם דוגמניות בחינם. אם הוא ייתבע בהליך משפטי פומבי, תהיי צפויה להתנכלויות אלימות שיעודדו אותך לבטל את התביעה. אם אין מאחורייך איזה חבורה של פושעים מסוכנים שדואגים לך, לא תוכלי לאכוף שום חוזה איתו. בהצלחה! ניר

nirdagan

New member
תוספת להסבר

מי שמצלם תמונות פורנו לא יכול להתקיים מהצגתן באתר אחד. זה לא משתלם. מפיקים עפ"ר נותנים רישיונות בתשלום לעשרות אתרים להציג את התמונות. כל האתרים האלה הם בחו"ל. כמו כן הצלם המקורי יכול למכור את זכויות היוצרים למפיץ כזה, והוא יכול להיעלם לגמרי אחרי שכל התמונות שלך מופיעות בכל העולם, וכאשר זכויות היוצרים הם בידי אנשים שאין להם שום הסכם איתך. זה תסריט מאוד ריאלי. לסיכום, את צריכה להניח שכל העולם יראה הכל. ניר

מנדי11

New member
חשיפה

את לא יודעת למה את נכנסת. מעבר לכך אנו חיים במדינה קטנה ואם יזהו אותך זה ירדוף אותך עד סוף ימיך.

למעלה