שאלה קצת מביכה...

סנטו41

New member
שאלה קצת מביכה...

אני כאן חדשה, אני בת 26.5 ולאחרונה תפס אותי גל של חרמנות. לפני כמה ימים הייתי בצימר עם בעלי ושכבנו מ א ח ו ר ה, סוף סוף הסכמתי... ובמשך כל החדירה, הייתה לי הרגשה שבא לי... קקי וכאילו כל הזמן התאפקתי. ניסיתי להנות מעבר לכאב אבל כל הזמן חשבתי שאולי ייצא לי בטעות... איך נפטרים מההרגשה? אולי יש משהו למרוח?

לעניינו

לפני סקס אנאלי את צריכה להתרוקן (הממ..מוזר להגיד ככה), כך לפחות אם תהיה הרגשה, תדעי שזו רק הרגשה, ולא משהו רציני. יש צורך גם לנקות את האיזור במקלחת. את גם צריכה להיות רגועה מאוד, נשמע שלא היה כך, כי אז זה לא כואב, ואין את ההרגשה שתיארת. שמעי, את צריכה להיות מאוד חרמנית, מאוד מאוד מאוד רגועה ומוכנה לזה, ויש חומרי סיכה, רק שאני לא ממש בקיאה בעסק..
ושכחתי את השמות שנאמרו כאן
זהו.. בהצלחה

חופ שיה

New member
כמו שחתולה אמרה

רצוי לרוקן את הקיבה לפני שעושים סקס אנאלי ואז תחושת החירבון בעת האקט כמעט ולא קיימת. רצוי וכדאי למרוח חומרי סיכה על בסיס מים כגון : פורפליי, WET, MOIST ושאר מיני תחשירים שנמכרים בפארמים על המדפים שנמצאים הקונדומים. לחומר סיכה יש תפקיד חשוב בקיום יחסי מין אנאלים: 1. להפחית את הכאב שבחדירה 2. למנוע היווצרות פצעים וחתכים באיזור פי הטבעת הרגיש מאוד- לטובה ולרעה. אני ממליצה לך לאונן על הדגדגן בעת חדירה אנאלית , זה יגביר את ההנאה שלך ואולי יגרום לך להגיע לאורגזמה. כמו בכל אקט בסקס -לוקח זמן עד שלומדים להנות מזה , קצת סבלנות ואני בטוחה שתעלי על דרך המלך.

בהחלט רצוי להתרוקן קודם ../images/Emo45.gif

בפעם הראשונה שחוויתי חדירה לפי הטבעת שלי (וזה היה רק דילדו, לא רחב כמו זין) הרגשתי בדיוק כמו שאת תיארת. הדרך למנוע מצב כזה היא אכן להתרוקן לפני, ולדעתי הזמן הטוב ביותר שיחדרו אלייך הוא ממש מיד לאחר שהתרוקנת, גם בגלל ההתרחבות של החור שזה עתה חווית וגם כיוון שבעת החירבון מופרשים חומרי סיכה טבעיים לחלחולת שמקלים את היציאה (ושמת לב בוודאי שבד"כ היציאה לא מלווה בכאבים). אצלי לפחות זה מקל מאוד על החדירה (יש לציין שהיה לי ויכוח על זה פעם בפורום עם חופשיה, שיש לה ידע אדיר בכל הקשור למין אנאלי, והיא לא מסכימה איתי).

יש לי טיפ חשוב שלא אמרו כאן

קודם כל לגבי ההתרוקנות שלפני אני לא ממש חושבת שאפשר לשלוט בזה ופשוט "להתרוקן מתי שבא לנו". אני אף פעם לא הצלחתי והאמת גם רוב הפעמים לא חשבתי על זה.. אז ככה שלגבי זה, זה אישי. לי זה לא שינה. א-ב-ל הטיפ החשוב שיש לי לתת לך , הוא שההרגשה שתיארת קיימת ומציקה רק בשליש הראשון של החדירה. כשחודרים עמוק יותר משליש בערך, התחושה מתחלפת בתחושת חדירה מהנה. אז קודם כל , בקשי מבעלך לחדור עמוק ככל האפשר, על מנת לחוותאת החדירה ולא את ההצקה הזו. דבר שני ולא פחות חשוב!! שלא כמו מקדימה, בחדירה אנאלית לא רצוי לצאת עד כמעט הסוף, כי אז שוב זה מתחכך באיזור המציק, וזה יכול ממש לעצבן ואפילו להכאיב ולהרגיז. רוב העבודה היא בחלק העמוק יותר ולכן החדירה הזו קצרה יותר,אבל עמוקה יותר ולוחצת יותר ולכן זה "מספיק" על מנת שהגבר יהנה גם. אני אישית ביקשתי שיחדור עמוק יותר ולא ייצא עד הסוף, כיוונתי אותו לגבי גבולות הפעולה, ומאז זה רק מהנה ומשכר חושים. מישהו אמר משהו על ידע אדיר בסקס אנאלי? :) מסכימה עם חופ שיה לגבי האוננות הנוספת. מ-ט-ר-י-ףףףףףףףףף תהני מאמי ושיהיה בהצלחה!!

daniella1980

New member
יו, אני כלכך מסכימה איתך

זה בפירוש נכון. כשהחדירה עמוקה, התחושה הרבה יותר מדהימה ופחות מוזרה - כשהחדירה רק בתחילת דרכה זה פחות נעים ועדיף להעמיק מאשר להשאר באיזור החיצוני. זה גם תלוי בתנועות - המהירות והעוצמה, אבל זה כבר תלוי במה נעים יותר לשני הצדדים.

טוב כפרות

לכל מי שחושב שאני מדבר סתם רק שתדעו שאני מכיר מקרוב את התחושה כן כן גם אליי מישהו חדר ככה מאחורה אחרי הרבה זמן שלא הסכמתי וגם לי כל הזמן בא קקי שחבל על הזמן אבל דווקא לא כואב רק צריך להתרגל מותק תקשיבי למומחה חחח והוא עוד היה גבר גדול חסון ושרירי ואחריו היו עוד הרבה מאז אני מכור כפרה עליי

הוא פחות עילג, הוא שם "חחח" במקום

אי אי אי או איך שזה לא יהיה שלירן כותב :) ויש לו חולם מלא - לא קפץ לך בעין?

טופי100

New member
תשובה עם טעם

לסנטו41, זה באמת מביך קצת, גם אני התחלתי עם הקטע לפני חצי שנה בערך, ואני לא ממש צעירה חציתי את שנות ה40. אז מה שאני עושה זה פשוט חוקן.כל פעם לפני שאני הולכת אליו. בקבוק פלסטיק שקונים בבית מרקחת. שימי מים חמים וקצת סבון נוזלי. ותעשי לעצמך חוקן. כשתגיעי אליו אחרי חוקן גם תרגישי חופשיה לתת לו להכנס אליך ותרצי עוד ועוד. זה זיון מהמם חבל על הזמן. תעמדי על 4 ותתני לו לחדור מאחור ואת תשחקי עם היד בדגדגן זה מלהיב וכיף . בבהצלחה.

למעלה