שאלה קצת מביכה...

chen27

New member
שאלה קצת מביכה...

אנחנו באמצע טיפולי IVF ראשון ואחרון בעז"ה... אנחנו בשלב ההזרקות של גונל F ודפרלין, האם מותר לעשות סקס??, (אל תצחקו, פשוט עד עכשיו הייתי נידה...)אני זוכרת שאמרו לנו שיש שלב שאסור לעשות סקס, מתי בדיוק?? תודה ובהצלחה לכולנו בדרך אל האושר..

שווערצה

New member
מותר? רצוי ../images/Emo8.gif

אין שום מניעה לקיים יחסי מין בכל מועד עד יום מתן הכוריגון. מומלץ ביום מתן הכוריגון לקיים יחסי מין, כדי להבטיח שהזרע יהיה טרי ביום השאיבה, ויש מחלקות שמורות כך באופן רשמי (בית חולים ליס, למשל)

טאניוש

New member
מבחינה רפואית-מותר

כל עוד הרופא לא אמר שאסור (אחרי כוריגון אסור). מבחינה דתית-אין לי מושג
בהצלחה!

../images/Emo32.gif עוד שאלה מביכה... ../images/Emo53.gif

מישהי מבינה פה בפטריות??? (לא של סלט...) קיבלתי מהרופא אגיסטן והוא אמר לקחת אחד, וכעבור 3 ימים עוד אחד. וחוץ מזה הוא נתן לי משחה שנקראית דרמקומבין - מישהי מכירה? אני לא מבינה איפה אני אמורה לשים אותה - מה? ממש בפנים? בבקשה תעזרו - אני בחו"ל (חזרתי "הביתה") ואין לי קשר עם הרופא שנתן לי את המרשמים...

תשובה לשוקולית ../images/Emo185.gif

קיבלתי אמנם משחה אחרת אבל נראה לי שהעיקרון אותו דבר. את המשחה צריך למרוח מסביב- בשפתיים...(ככה אמר לי הרופא כשגם אני שאלתי את אותה שאלה). חוצמזה אם את בעלת נטיה לפטריות אז כדאי (בהתיעצות עם הרופא-כמובן) לשים ת'משחה כל פעם שאת לוקחת אנטיביוטיקה כדי למנוע אותה מראש.

Big Mama 1

New member
היי שוקולית, ../images/Emo186.gif

ד"ש חמה לארץ קרה ורחוקה. איזה כייף שיש אינטרנט....... דרמקומבין מוכר לי, מטפל יפה מאוד בפטריות, למרות שקיבלתי אותו לפטריה במקום אחר
. השימוש במשחה הוא חיצוני בלבד ונועד להקל על הגירוד
. עוד עצה למי שנוטה לפטריות אחרי אנטיביוטיקה, מעדן ביו אחד ביום. בדוק. (גם כדורי פרוביוטיקה מאוד מאוד עוזרים). תרגישי טוב.

תודה ועוד שאלונת

תודה רבה על התשובות המהירות! אני טירונית בנושא של פטריות ולכן לא ממש מבינה. אני הולכת היום לקנות יוגורט ביו ולזלול! והשאלונת הנוספת - אם לא מגרד לי ולא מפריע לי - אולי אפשר להסתפק בנרות ולוותר על המשחה?

שוקולית היי

אני מאלה שמספיק להן כדור אנטיביוטיקה אחד ו ......
מעבר לטיפול של אגיסטן וכו', קניתי בהמלצת הרופא מעיין בלון כזה עם צינור ששואב נוזלים ובלחיצה עליו פולט אותם החוצה. אני מערבבת מים עם יוגורט ו....ההמשך אני מקווה ידוע. לעיתים כשיש צריבה חיצונית, אני לוקחת יוגורט ומורחת על תחבושת וזה מקל על הצריבה פלאים. אני מתארת לעצמי שבימים קרים זה לא פיתרון, אבל שווה ניסוי.

טאניוש

New member
אפשר להסתפק בנרות

אצלי בכלל כל תרופה גורמת להתפרצות הפטריות
ולא רק אנטיביוטיקה.

מאמא אל תשאלי

את יודעת מה המליצו לי לעשות עם יוגורט ביו טבעי? לטבול בו טמפון ולשים במקום.... אמנם לא עשיתי- כי לא ממש נראה לי הרעיון, אבל שאלתי ת'רופא והוא אמר שזה באמת טוב.

Big Mama 1

New member
עד כמה שזה נשמע מוזר ../images/Emo12.gif

הרופא צודק, אבל זה לא מרפא, רק מרגיע........

העין ה 3

New member
חשוב מאוד להספיק לפחות פעם אחת

לפני הכוריגון. אם יש יותר ימים - עדיף יותר. ויש כאלה שאומרים שאם הזרע חלש, עדיף להפסיק יומיים לפני הכוריגון, אבל אני בספק אם יש הוכחות שזה מחזק את הזרע.

בבוצי

New member
עד קבלת הכוריגון

מותר לעשות סקס. מרגע קבלת הכוריגון -אסור. זה בדיוק מה שאמרו לי לפני השאיבה שלי.

בבוצי

New member
נראה לי שכן- עדיף

פעם אחת היינו יחד יום לפני הזרעה (אחרי הכוריגון ) ותוצאות הזרע היו על הפנים.

blessed

New member
לדעתי הרעיון הוא

שכדי להשיג זרע אופטימלי צריך התנזרות של בין 2-3 ימים. פחות מזה או יותר מזה כבר יכול לפגוע בכמות/איכות. ולכן זה תקף גם להזרעה.

geni1

New member
לי אמרו...

(בהזרעה) כמה שיותר , ביום הכוריגון וגם ביום ההזרעה.

טאניוש

New member
היי בבוצי ../images/Emo140.gif

יש לי בדיקת דם ביום ראשון...כך שאחזיק לך אצבעות באמת ולא רק וירטואליות!

בבוצי

New member
תודה

לא נפגש, כי אני עושה את הבדיקה שלי במרפאה ואפקסס אחר כך, בנתיים המורל גבוה והמצב רוח טוב, מקווה לבשורות טובות ביום ראשון "משנכנס אדר מרבים בשמחה..."

hyb

New member
בבוצי מתפללת בשבילך

מאחלת לך מכל הלב שחודש אדר השנה יהיה שמח במיוחד.

למעלה