שאלה קצת מביכה

שאלה קצת מביכה

שלום לכווווולם אני בן 18 וחדש בקטע. יש לי "פארטנר" בגיל שלי (אני לא מבזבז זמן חחחחח) ושנינו רוצים סקס. אבל אני רוצה לפניי זה להוריד שערות בשעווה ברגליים וגם מאחורה... והבנתי שלא כל קוסמטיקאית עושה לבנים. אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר מקום שאפשר להוריד שערות מהרגליים ומאחורה... בין תל אביב לחיפה הכל עובר. תודה

ברקטום אין לי שמץ של ידע

אבל בגב בזרועות כתפיים אני מכיר בחורה מדהימה שעושה טיפולים אצלה בבית והיא עושה את זה מעולה והיא ממש לא יקרה וחומד של בחורה היא גרה בת"א ע"י אלנבי ועם תירצה אני אשלח לך את הטלפון שלה

Billy Eliot

New member
ממליץ עליה בחום

עקב המלצתו של שובבי. ושובבי, איך היה הצום? עבר בסדר? ואיפה זיקית? למה הוא לא נכנס לכאן בכלל?

elvit

New member
למה להוריד שערות?!

שיער גוף זה סקסי וזה יפה. פה דובים לא? תתביישו ]:->

Billy Eliot

New member
חמוד, זה עניין של טעם

יש שעירים סקסיים... יש שעירים מכוערים... יש אנשים שאוהבים את עצמם שעירים... ויש אנשים שלא אוהבים את עצמם שעירים...

קוראים לה מאיה !!!

436597-055 אני באמת ממליץ בחום. ולגבי התמונה של דובי דבש . אני לא ממש מצליח לפתוח תתמונה. כך שאני לא יכול להגיב ולומר לך אם זה יפה או לא. בכל אופן גם אני אוהב גברים שעירים . רק שאני לא אוהב את עצמי שעיר. וזהו

stefan10

New member
בילי חמוד אולי..

תמליץ לי גם על מניקוריסטית פדיקוריסטית (באמת) כי קשה להכניס הרגל בנעל הריקוד השפיץ אתה יודע צר.תתקשר לא שמעתי ממך מזמן..ותזמין לי 2 פלגין יש לי מיגרנה.

מה?

אתה לא חושב שבגיל כ"כ צעיר אתה צריך להוריד שיערות? ומה תעשה כשתיהיה בצבא? נראה לך שתקבל חצי שעה בשביל עצמך כי אתה צריך להוריד שערות? אפשר להזדיין גם עם שיער זה רק מוסיף ולא גורע שלחתי לך מסר נמשיך לדבר שם

למעלה