שאלה קצת מביכה

• פותח הנושא TIFS
  • פורסם בתאריך

TIFS

New member
שאלה קצת מביכה

האם מספיק לעשות את מצוות פרו ורבו פעם ביום בזמן הביוץ או שצריך להמשיך עד צאת הנשמה??

באותו יום מומלץ...

בעקרון בתקופה הקרובה יום כן ויום לא.. לפי הרופא שלי אין טעם ליותר כי צריך זרע משובח... (כמו הצוציק אח"כ) לכן אל תאמצי את עצמך... ותהני!

תלוי למי

בעקרון (שוב לפי הרופא המהולל) הזרע טוב ליומיים וגם צריך לשבח את עצמו ז"א לתת יום מנוחה. ביום של הביוץ מן הסתם תקיימי... אבל אח"כ תמשיכי יום כן ויום לא! שיהיה

ואם בעניני שאלות מביכות עסקינן...

מה בנוגע למקלחת אחרי הסקס? שוטף את הזרע או שזה רק חיצוני אז זה בסדר?

שטויות...

מה את רוצה להשאר מסריחה?? סתתאאאאםםם הרעיון הוא להנות ולהשאר רגועה... הכל בא באיזי ובכיף - זרע שנכנס לגוף לא נשטף כל כך מהר...

גורבי

New member
הכל נכון, אבל ../images/Emo9.gif

בדיון שהיה כאן לא מזמן נראה שהדיעה הכללית היא שאין בעיה להתקלח, אבל עדיף לא ממש ממש מייד אחרי הSX - כדאי לנוח כמה דקות (יש אומרים אפילו חצי שעה, אני התפשרתי על 10-15 דקות), ואם רוצים להיות ממש טובים, אפשר גם להרים רגליים בזמן הזה.

אני מרגישה הרבה יותר רגועה

עכשיו כשאני רואה שהשאלה מטרידה לא רק אותי. מישהי שאלה, נניח, את הרופא שלה? נראה לי קצת פדיחה, לא?

זוג חדש

New member
גבררת שוקולדה יקרה

לי נראה הרבה יותר פדיחות לשבת עם רגליים פתוחות מול הרופא, מאשר לשאול אותו את השאלות האלו. לכן אני רוצה להגיד לך שהרופא שלי אמר לי במפורש לקיים יחסים כל יום מיום הביוץ, בשביל לכסות את כל האופציות. ואת זה הוא אומר הידיעה שאין בעית זרע!

גורבי

New member
ולא לשכוח לעדכן אותנו, כמובן ../images/Emo98.gif

וחוץ מזה, זה נראה לי בדיוק המקום לדיונים ארוכים על דברים ששאר העולם חושב שהם מוזרים/מביכים/סתם זניחים. כי אנחנו
יודעות מה באמת חשוב
וחוץמזה, עשית לי עכשיו חשק לשוקולד...

למעלה