שאלה קצת מביכה...

גליתי28

New member
שאלה קצת מביכה...

מה יכול להשפיע על מיניות האישה?גיל? אוכל? מזג אוויר? איזה דברים יכולים להשפיע?

שאלה קצת רחבה....

זה יהיה קל יותר למקד את התשובה אם תגדירי בעקבות מה את שואלת.... האם בעקבות ירידה בחשק, האם בעקבות שיחה עם חברה ודיון על כך? מה עורר את זה? מה ההשערה שלך שאת רוצה לאושש. בגדול, אני יכולה לומר כי כל התשובות שרשמת עשויות להיות נכונות ואני יכולה להוסיף להן גם אמצעי מניעה, כל דבר המשפיע עליה מבחינה הורמונלית וגם נושאים רגשיים כגון מתח, לחץ, חרדה, התאהבות וכו. תנסי לפרט יותר.....

גליתי28

New member
היי לי...

דיברתי עם חברה על שימוש בגלולות למניעת הריון, והיא שאלה אם באמת גלולות משפיעות מבחינה מינית. אני אמרתי לה שלא, לפחות ככה זה היה אצלי (השתמשתי 3 שנים בפמינט עד להריון)...אמרתי לה דווקא שאצלי זה רק עורר...אפילו הביא לי תאומים (בן ובת)... אז מעניין אותי לדעת כל מיני גורמים אחרים ושונים שיכולים להשפיע...אני ההריון...עשה לי האמת רק טוב...

לצערי זה מדויק

כיום ידוע על 10% נשים אשר הגלולות מפחיתות את התשוקה המינית שלהן. לחלקן בצורה בלתי הפיכה. על כל אישה הם משפיעים בצורה שונה ועדיין חשוב להיות עם היד על הדופק ולראות באיזה אופן זה משפיע, ואם יש חשש שזה עושה לא טוב, אז להפסיק השמוש לאלתר!

גליתי28

New member
אבל היום

יש גלולות (כמו זו שאני השתמשתי של פמינט) שיש בהם ממש מעט הורמונים ככה שהן לא ממש משפיעות. יכול להיות שגלולות עם הרבה הורמונים ממש ישפיעו לא? ואז באמת כדי להזהר יותר...

לא לגמרי מדויק

ההשפעה היא בעיקר אינדוודואלית זה נכון שיש גלולות עם מינון מאוד נמוך- מה שנקרא דור שלישי כמו פמינט, מליאן יסמין וכן הלאה, אולם ההשפעה היא לחלוטין שונה מאישה לאישה.

גליתי28

New member
דור שלישי...?

חח...מה זה פלאפון? למה פמינט נחשב לדור שלישי? סתם מעניין אותי לדעת...

גליתי28

New member
נחמד

אם זה ככה משוכלל וטוב, אז כנראה באמת עשיתי בחירה נכונה...או יותר נכון הרופאה שלי עשתה בחירה נכונה כשנתנה לי אותן.

שגיתא

New member
היי גלית

כל מה שהזכרת כמובן יכול, וגם שום דבר מתוך זה, זה תלוי מה יש בחייך כרגע, וגם זכרי שכל אישה מגיבה לחוויות החיים ושינויי הגיל שונה לכן קשה לענות להסביר לך למה לפעמים אני חרמנית יותר ולפעמים כאילו לא

shirlybit

New member
עלי זה כן משפיע, הנה המקרה שלי

אני יכולה להעיד שמגיל צעיר אני לקחתי גלולות , בעצם לא ידעתי מה זה יחסי מין בלי גלולות , 8 שנים רצופות נטלתי גלולות, בהתחלה יסמין 5 שנים ואז מינס, שהן בעלות מינונים נמוכים... לפני כחודשיים הפסקתי את נטילת הגולות כי בקרוב נרצה להכנס להריון ולהפתעתי המרובה ולשמחתו הגדולה של בעלי החשק המיני שלי התפרץ החוצה , בחיים לא חשבתי שאפשר להרגיש ככה, אני מאוד מינית ויש לי חשק מיני שמעולם לא הרגשתי זו חוויה מטורפת , רק עכשיו אני מבינה כמה הגלולות גרמו לי לדיכוי החשק המיני אני יותר יוזמת ויותר רוצה את זה מתמיד, באמת אחד התפניות הגדולות ... בנות אם אתן חוששות שאין לכם חשק בדקו את הגלולות ... אני עברתי שינוי אדיר ...ממליצה בחום

למעלה