שאלה קצת מביכה..

שאלה קצת מביכה..

כבר כמה חודשים שאני סובלת מפטריה בנרתיק, ניסיתי הכל, מישחות, כדורים, מקלחות בלי סוף, כל פעם זה מתרפא לתקופה מסויימת(שבוע, שבועיים) וחוזר במגע מיני, יש לציין שבן זוגי אדם היגייני ואינו סובל מגירודים או כל סממנים שהם.. שאלתי היא, האם יש דרך טיבעית לטפל בזה, שטיפות או כל דבר אחר... אשמח לתשובה בהקדם...

ממליצה לפנות לפורום רפואה משלימה.

שם יוכלו להפנות אותך למטפלים ברפואה משלימה שיוכלו לתת לך את כל הטיפול המלא . שיהיה הרבה בהצלחה ורק טוב.

טושלי

New member
אני השתמשתי בשמנ עץ התה לא יודעת עד

כמה מותר להשתמש בזה אבל זה מעביר את הפיטריה בחצי שעה..מורחים אותו שורף בהתחלה אבל זה שווה את זה!

מאיה137

New member
הפטריה

קראתי את הודעתך, ואין לי שמץ של ספק שלמרות שבן זוגך לא מראה סממנים כלשהם הוא הסיבה לפטריה החוזרת ונשנית... הטיפול אמנם מאוד פשוט... תבקשי ממנו שימרח משחת אגיסטן... והפטריה תעבור צ'יק צ'ק (גם אצלי זה היה כך)

אמה5

New member
ניסית את הפרוביוטיק פמינה של אלטמן ?

הם טבעיים ומצויינים (זה בצורת כדורים)

קסנדרה20

New member
יכול להיות מאוד

שאת מטפלת בזה, אבל את שכבת איתו כשהיתה לך הפטרייה, ולכן העברת לו את הפטרייה לפני שטיפלת בזה, ואז יש גם לו את הפטרייה, רק שאצלו זה לא מגרד, כי גברים לא רגישים לזה כמו נשים. ואז הוא שוב העביר לך את הפטרייה, ושוב. רופא נשים שיודע שהאישה מקיימת יחסי מין, ממליץ לה להשתמש בכדור שמכניסים לנרתיק, או במשחה באותו זמן שהיא מקיימת יחסי מין, ככה גם הגבר יקבל טיפול לאותה פטרייה שהוא גם נדבק ממנה. עוד דבר, יש דברים שיכולים לעזור לך למנוע את החזרה של הפטרייה: 1. שתיית 10 כוסות מים ביום 2. לקחת כדור אחד של אצידופילוס- החיידקים הטובים שיש ביוגורט, כל יום את לוקחת אחד ואת שומרת על החיידקים הטובים גם בנרתיק.

למעלה