שאלה (קצת מביכה)

admiel

New member
שאלה (קצת מביכה)

אם לא ראיתי אף פעם אף אחד מסרטי מלחמת הכוכבים, באיזה סדר הייתם ממליצים לי לראות אותם? קודם את הטרילוגיה הראשונה (הסוף) או את השניה (ההתחלה)?

Kalimac

New member
הסדר בו אני דובק

4 > 5 > 1 > 2 > 6 > 3. סדר זה לא יחשוף תפניות עלילתיות משמעותיות וישלב בין האלמנט הסיפורי החזק של הטרילגיה הקלאסית לאלמנט הויזאולי המרהיב של הטרילוגיה המקדימה. אחרים יאמרו לצפות בטרילוגיה אחת בשלמותה ואז לצפות באחרת (4-6, 1-3), ולזאת אומר אני: צאו מהמסורות העתיקות!!
חג שמח לכולם! יהא הכוח עם כולנו.

Gilliana

New member
כנ"ל ../images/Emo45.gif

כך התכוון אלוהים (ובמקרה הזה, גם ג'ורג' לוקאס) שיהיה.

advanced soul

New member
כנ"ל

לכל סדר צפייה יש חסרונות ויתרונות, אבל הסדר המוצע הוא הרע במיעוטו

יפעת777

New member
קודם לצפות ב 4-6 ולאחר מכן 1-3 כל סדר אחר

יקלקל. לוקאס יצר את הסרטים בסדר זה והייתה לו סיבה לכך.

DDN

New member
אפשר להתווכח על זה ימים ושנים

לדעתי הסדר שהצעתי מקלקל הכי פחות לוקאס הודה יותר מפעם אחת, שהסיבה שהסדר הוא 4,5,6,1,2,3 זה בגלל מגבלות תקציב וטכנולוגיה. לא הייתה לו שום אמירה או כוונה סיפורית בעניין.

יפעת777

New member
כל אחד והדעה שלו. לדעתי הסדר המקורי הכי טוב

אחרת אין את אפקט ההפתעה

DDN

New member
לא אמרתי שהוא לא טוב

אמרתי, שאי אפשר להתיימר לדעת ש"לזה לוקאס התכוון" כי בכל מקום הוא אומר משהו אחר

obiwanjonatan

New member
למה סדר אחר מקלקל?

"ההפתעה הגדולה" שדארת' ווידאר הוא אבא של לוק לא משתווה להפתעות שמגלים כשרואים קודם את הטרילוגיה החדשה, איך שאנאקין בוגד, שהסנטור\צ'נסלור פלפטין הוא בעצם סית' ולא לשכוח שמי שראה כבר את 4- 5- 6 מתקשה להתחבר לסיפור ב1- 2- 3 (וגם לדמוית) ברגע ששומעים שלילד הקטן בטטואין קוראים אנאקין סקייווקר, יודעים שהוא יהיה דארת' ווידאר, ואז אין ב3 שום הפתעה. כך שדווקא 4-5-6 ואז 1-2-3 זה הסדר שמקלקל.

DDN

New member
דעות חלוקות

בתכלס, אם לוקאס לא היה מתכוון שנראה אותם 1,2,3,4,5,6 הוא לא היה ממספר אותם כך, אבל. . .. . סדר צפייה מומלץ לדעתי הוא 4,5,1,2,3,6 פשוט מאוד, כך לא נחשפים לתפניות מוזרות או ספויילרים, מתחילים עם ה"ישן", ממשיכים, ומסיימים בסיום ה"גדול"

Kalimac

New member
זה כמעט כמו שלי

למרות שאני חושב ש-3 יותר מתאים: לפחות אני יכול לדבר עליי שאחרי שראיתי את שאר החלקים (1-2, 4-6), אז ורק אז רציתי באמת לראות את "נקודת התפנית". אבל זה אני. נסו את הסדר הזה בהזדמנות. ראיתי את הסרטים בכל סדר אפשרי, והסדר שציינתי בהודעה המקורית שלי נשאר זה שאני הכי נהנה ממנו.

Darth Tomer

New member
לדעתי

אל תלך על הסדר ה"מבולגן" שהציעו פה, תלך על לפי סדר יציאה. תראה את זה כמו שכל העולם ראה.

henney

New member
לא מבין

שאלה רלוונטית. רוב האנשים יגידו לך ליראות 4-6 ואז 1-3 מה זה נכון לגמרי! זה לפי סדר היציאה והכל. אבל בכל סדר צפייה ויש הפתעות שונות. אז אם אתה רוצה ללכת על הכי קלאסי תיראה 4-6 1-3 אני אוהבת את זה ככה. או אם אתה רוצה את כל הפרטים מיד ועכשיו (אולי לא כולם) תיראה 1-3 4-6

rangrok

New member
לא שאנחנו מרובעים

זה פשוט סתם קיבעון מפגר ככה אני ראיתי אני לא מכיר אף דרך אחרת לראות את זה אני עכשיו אנסה בדרך אחרת רק כדי לבדוק

למעלה