4 > 5 > 1 > 2 > 6 > 3. סדר זה לא יחשוף תפניות עלילתיות משמעותיות וישלב בין האלמנט הסיפורי החזק של הטרילגיה הקלאסית לאלמנט הויזאולי המרהיב של הטרילוגיה המקדימה. אחרים יאמרו לצפות בטרילוגיה אחת בשלמותה ואז לצפות באחרת (4-6, 1-3), ולזאת אומר אני: צאו מהמסורות העתיקות!!
לדעתי הסדר שהצעתי מקלקל הכי פחות לוקאס הודה יותר מפעם אחת, שהסיבה שהסדר הוא 4,5,6,1,2,3 זה בגלל מגבלות תקציב וטכנולוגיה. לא הייתה לו שום אמירה או כוונה סיפורית בעניין.
"ההפתעה הגדולה" שדארת' ווידאר הוא אבא של לוק לא משתווה להפתעות שמגלים כשרואים קודם את הטרילוגיה החדשה, איך שאנאקין בוגד, שהסנטור\צ'נסלור פלפטין הוא בעצם סית' ולא לשכוח שמי שראה כבר את 4- 5- 6 מתקשה להתחבר לסיפור ב1- 2- 3 (וגם לדמוית) ברגע ששומעים שלילד הקטן בטטואין קוראים אנאקין סקייווקר, יודעים שהוא יהיה דארת' ווידאר, ואז אין ב3 שום הפתעה. כך שדווקא 4-5-6 ואז 1-2-3 זה הסדר שמקלקל.
בתכלס, אם לוקאס לא היה מתכוון שנראה אותם 1,2,3,4,5,6 הוא לא היה ממספר אותם כך, אבל. . .. . סדר צפייה מומלץ לדעתי הוא 4,5,1,2,3,6 פשוט מאוד, כך לא נחשפים לתפניות מוזרות או ספויילרים, מתחילים עם ה"ישן", ממשיכים, ומסיימים בסיום ה"גדול"
למרות שאני חושב ש-3 יותר מתאים: לפחות אני יכול לדבר עליי שאחרי שראיתי את שאר החלקים (1-2, 4-6), אז ורק אז רציתי באמת לראות את "נקודת התפנית". אבל זה אני. נסו את הסדר הזה בהזדמנות. ראיתי את הסרטים בכל סדר אפשרי, והסדר שציינתי בהודעה המקורית שלי נשאר זה שאני הכי נהנה ממנו.
שאלה רלוונטית. רוב האנשים יגידו לך ליראות 4-6 ואז 1-3 מה זה נכון לגמרי! זה לפי סדר היציאה והכל. אבל בכל סדר צפייה ויש הפתעות שונות. אז אם אתה רוצה ללכת על הכי קלאסי תיראה 4-6 1-3 אני אוהבת את זה ככה. או אם אתה רוצה את כל הפרטים מיד ועכשיו (אולי לא כולם) תיראה 1-3 4-6