שאלה קצת מביכה

שאלה קצת מביכה

לפחות אותי
. האם מישהי מכן סבלה/ סובלת מדימומים ביציאות? בזמן האחרון הופיעו לי מידי פעם דימומים ביציאות, האם יש קשר לאנדו'? האם זה מעיד על מעורבות מעיים? אני כבר לחוצה
.

galias3

New member
Ass issues

Okay, how shall I start without make it too gross... Blood in stool can be caused from few things: 1. Hemmorhoides (Tchorim) can cause you bleed while doing your things... I think that many Endo lucky women have Hemmorhoides due to often constipation. We are so blessed! Another thing is to have blood on the stool during your period, which might also mean that yes your endo is involving colon or intestines. Doctors always prefer to be on the safe side and will send you to do the great pleasure test of colonoscopy. I hope it helps. Some of the women here on top of the "regular" Endo symptoms also have ass issues and I am one of them. I was blessed twice

ליאל ד

New member
סיבה 3

ישנה סיבה נוספת בנוסף לטחורים ומחזור והיא סדק או שריטה קטנה ששכחתי את שמה המדעי - רואים מעין כתמי דם בניגוב על הנייר. היה לי את זה אחרי הניתוח (אחרי שסבלתי מאי סדירות ביציאות בגלל צום וכו'). אז הטיפול בזה הוא מקלחת אחרי כל יציאה ומריחת קרם לחות - פשוט בשביל לשמור על הגיינת המקום. כמובן תלוי בכמות הדם. הנושא הביך אותי מאוד, ובגלל שהדם הופיע לעתים רחוקות ורק כמה טיפות על הנייר, אז החלטתי לנסות לטפל בזה לבד. אבל אם זה לא עוזר חשוב לפנות לרופא.

לוואנדר

New member
הי מותק,

הי מותק, מה ז"א דימומים? דימום מאסיבי? או בזמן ניגוב יש כתמי דם? את חייבת לבדוק באם זה נובע מטחורים או ממה שציינו הבנות לפניי? טחורים נוצרים בעיקר מעצירות ומישיבה מרובה= הרבה לחץ במקום. הבדיקה באם מדובר בטחורים אפשר לעשות גם לבד למשש את פי הטבעת ולראות באם יש נפיחות במקום ממש במגע מרגישים מעין בלונים קטנטנים חחחחחחחחח- סליחה על התיאור. ושנית חמודה שלי הגיע הזמן לעזוב את המבוכה ולהתחיל לבדוק ברצינות את מקור הכאבים שלך ובעיקר אם מדובר בדימומים!!! לוואנדר

galim29

New member
תלוי איזה דימום ובאיזו תדירות

לפעמים מרוב מאמץ יכול להיות דימום אבל את צריכה לברר את זה כי אם זה דימום אז אולי נוצר לך פצע באיזור או אלף ואחת סיבות. תעקבי אחרי זה עם גסטרו...

בהחלט יכול להיות קשור לאנדו

יכול לנבוע מ"נודל" ברקטום שמדמם בשעת מחזור, אבל גם יכול להיות טחור פיסורה או מימצא אחר. כדאי ורצוי לבדוק.

זואילי

New member
מייקי, את באמת רוצה שאני אענה??../images/Emo6.gif

קדימה - לעדכן את מי שצריך.

galim29

New member
רק אל תעני זוזו../images/Emo8.gif

הניסיון שלך עשיר מדי עבור המעיים העדינים של מייקי....
היא לא תעמוד בתיאורים העסיסייים. אולי כדאי שתעני בפורום בעיות רקטום....
בכלל לדעתי את צריכה לנהל אותו...

תודה בנות יקרות../images/Emo140.gif

אז זהו שבעבר היו מופיעים לי לעיתים נדירות טיפות בניגוב ובאמת לא ייחסתי לזה חשיבות. הקטע הוא שהשבוע הופיע לי כבר פעמיים ממש דימום בסוף ולא רק טיפות אז התחלתי להלחץ. בייחוד שלפני מספר ימים הייתה לי התקפת כאב חזקה באזור בין פי הטבעת לעצם הזנב (ממש התקפלתי מכאבים) וזה פעם ראשונה שהופיע לי כאב מהסוג הזה. אני תחת דיכוי של דקפפטיל (לקראת קבלת הזריקה השישית), כך שאין קשר למחזור, ועדיין עם כאבי אגן וכאבים באזור השחלות. בחודש הבא יש לי תור לתה"ש אז אעדכן אותם בכל התופעות החדשות. ושוב תודה לכן בנות יקרות

nhmhphmh

New member
הי

אני מאז הניתוח שהיה כבר לפני חודש וחצי סובלת מכאבים חזקים כל פעם שאני הולכת לשירותים. אני מניחה שכל הבדיקות לפני הניתוח ממש החמירו את המצב (קולונסקופיה 3 פעמיים וכל ההכנות מעיים). אני מציעה לך לטפל בזה כל עוד זה קטן. אם מדובר על טחורים המשחות המומלצות הן תחמוצות אבץ למיניהן - רקטוצורין ואם זו פיסורה הטיפול הוא שילוב של נפדיפין - משחה + ג'ל מרגיע. בכל מקרה לא ממליצה להזניח אם את רואה שזה לא עובר כי ברגע שהפצע גדל לוקח לו הרבה יותר זמן להרפא.

galim29

New member
מצטרפת לתהיה של זואילי

אין סיבה שהבדיקות לפני הניתוח יגרמו לך להרגיש רע רק אחרי הניתוח. מצב שמחייב בדיקה מעמיקה יותר. אולי הניתוח לא נערך כראוי ולא נוקו כל ההידבקויות?

nhmhphmh

New member
סליחה על הdelay..

בבדיקות לפני הניתוח הרופא אמר שיש לי פיסורה כרונית. העניין של טחורים בעיקר והפיסורה הציצו לפני הניתוח ולפני שבכלל שידעתי שיש לי אנדו. כל ההכנות לפני של החוקנים והבדיקות הלא נעימות בכלל של הרופאים האחרים עוררו את העסק הזה עוד פעם. הגסטרולוג שהלכתי אליו - דר' ליסי, דר' בר-גבל ודר' רבל שעשה לי את הניתוח לא ראו שיש מוקדים ליד המעיים אלא רק באיזור הרחם. בכל מקרה, עכשיו אני סובלת מפיסורה עצבנית וטחורים ביחד וזה מסרב לעבור. כל פעם שאני הולכת לשירותים זה מאבק חדש.... בגלל זה אני חושבת שכדאי לטפל כל עוד שזה קטן.

למעלה