שאלה קצת טפשית

ninia1

New member
שאלה קצת טפשית

אני מתנצלת מראש. איך אני מעבירה קובץ הגדול מ- 2 ג'יגה ממחשב רגיל לנייד? לא צריבה - פשוט להעביר לנייד. איזה חיבור צריך? תודה מראש

ninia1

New member
אבל זה לא משהו קבוע

אני לא צריכה רשת כי המחשב הרגיל במשרד והנייד בבית. רק מדי פעם להעביר כמה דברים.

Jan22

New member
כבל רשת מוצלב או כבל USB שהוא

יותר איטי - שניהם לא עולים הרבה ומצויים בכל חנות מחשבים שמכבדת את עצמה .

טאו1טאו

New member
פשוט מאוד

תקני כונן קשיח חיצוני, הכי פשוט והכי מהיר להעביר חומר. זה יעלה לך בסביבות ה-500 ש"ח, אבל שווה להתקן USB עם הרד דיסק של 40 גיגה

אוריטק

New member
הצעה יותר פשוטה

תכווצי את הקובץ עם תוכנות כמו ווינראר שנותנות לך לחלק גם את הקובץ ותשלחי לעצמך אותו במייל

Jan22

New member
או לחלק את הקובץ לחלקים של 700

ולהעביר באמצעות כמה דסקים ;אם יש צורב DVD - יותר מקום פחות דסקים .

ninia1

New member
אז ככה

הקובץ כבר מחולק לקבצים של כ-350 מגה אבל הנפח הכולל כמע 3 ג'יגה. אני רוצה לצרוב הכל לדיוידי אחד רק שבמחשב הרגיל יש צורב רגיל ובנייד יש צורב די וי די וכל הבעיה היא איך להעביר את כל העסק הזה ישר לנייד וממנו לצרוב.

Ixion

New member
תיקחי את הנייד שלך לעבודה,

חברי בכבל, ותעבירי. או לחילופין - דיסק קשיח נייד\כונן USB.. אין דרך אחרת.

טאו1טאו

New member
יש עוד אפשרות

תפרקי את ההרד דיסק, וחברי עם מתאם פשוט למחשב שבביתך. המחשב הנייח יעבוד עם ההרד דיסק הנייד וכך תעתיקי בצורה רגילה. המתאם הפשוט הזה עולה כ-30 ש"ח, וכן תצורת העברה הזאת הכי מהירה שקיימת, אך מצריכה עבודה קטנה

Jan22

New member
הכי פשוט - לקנות דיסק CDRW

משמע בר מחיקה ,לצרוב את הקבצים על הדיסק ,להעביר למחשב השני ,למחוק ולצרוב עד תום . בהצלחה חביבי .

Jan22

New member
אה כמעט שכחתי

להבדיל מכל שאר ההצעות ,הדיסק עולה 3 שקל .

ninia1

New member
תודה. את זה כבר יש לי

תודה על כל העצות. למדתי הרבה!

mickey123

New member
את יכולה ליצור תיקייה משותפת

כל מה שתשימי שם בין אם זה מהנייח או הנייד כל הקבצים נגישים כיוון שזו העבודה את יכולה לתת הרשאה של קריאה בלבד למי שנכנס מהמשרד כך שגם אם יכנסו וירצו לקרוא למחוק או לעדכן או שלא יראו כלום או שיזדקקו לסיסמה בה ביי

למעלה