שאלה קצת טפשית.....

ivgeni1000

New member
שאלה קצת טפשית.....

איך אני משתמש ב אפאצ'י אחרי שהורדתי אותו? =\ והאם אפשר להשתמש באפאצ'י על LocalHost?

ivgeni1000

New member
ועוד שאלה............

כיצד (האם) ניתן לעשות שמחשב מסויים יתפד כשרת ממשי, וכמה כסף זה יעלה? =\

N i X

New member
לא מבין אתה הבעיה...

יש לך מחשב שעליו מותקנת תוכנת-שרת (daemon), במקרה שלנו אפצ'י, אם המחשב מחובר לאינטרנט, יש לך שרת... כמובן שזה לא שרת טוב ממש, עקב הבעיות שבחיבור הביתי (רוחב פס קטן בupload) עקב מגבלות זכרון ומהירות דיסקים בוא נגיד שלא תפתח msn.co.il, אבל יהיה לך שרת...

ivgeni1000

New member
תודה רבה אבל...

איך אני משתמש במחשב כשרת ממשי? למשל איך אני יוצר דומיין או משהו ואיך אני נותן לאנשים גישה לשרת הזה? ועוד שאלה... איך לעזאזל אני משתמש באפאצ'י? (סליחה על המילה)

N i X

New member
למה לך שרת על המחשב?

אם אתה סתם רוצה לאחסן את האתר שלך, למה אתה מסתבך? תלך לאיזה אתר שמארח חינם וזהו... א. אתה יכול לתת לאנשים את הIP adress של המחשב. ב. אתה יכול להרשם לאחד מהשרותים האלה שנותנים dynamic DNS ואז לקבל subdomain נחמד ג. אתה יכול לקנות דומיין, ואז להשתמש באחד משרותי הDNS בחינם, או להריץ את השרת DNS אצלך (לא ממולץ אם אין לך כתובת IP קבועה)

ivgeni1000

New member
באמת שאין לי מושג אם האייפי שלי...

קבוע... איך אפשר לבדוק? =\ ובקשר לדומיין, אני חייב לקנות או שיש אפשרות "לייצר"?

N i X

New member
אממ....

אם אתה מחובר לאינטרנט, בdial up אז הIP משתנה כימעט כל התחברות בADSL גם כמעט כל התחברות, רק שבADSL בד"כ מחוברים הרבה זמן. בכבלים, הIP משתנה לאיטים יותר רחוקות, אך עדיין משתנה. כדאי לבדוק מה הIP שלך, נסה להריץ את ipconfig, אם אתה לא מצליח, נסה כאן.

למעלה